Hold Me Closer

Britney Spears brengt voor het eerst in zes jaar nieuwe single uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBritney Spears brengt voor het eerst in zes jaar nieuwe single uit
RTL

Voor de fans van Britney Spears (40) is het vandaag een grote dag, want de zangeres brengt na zes jaar eindelijk weer nieuwe muziek uit. In samenwerking met Elton John (75) maakt ze haar comeback met het nummer 'Hold Me Closer'.

Het is voor het eerst sinds 2016 dat Britney met nieuwe muziek komt. Haar laatste album Glory is dus inmiddels zo'n zes jaar oud. Haar nieuwste nummer met Elton is extra speciaal voor de zangeres, omdat dit ook de eerste keer is dat ze muzikaal van zich laat horen sinds de curatorschap van haar vader is beeïndigd. Britney werd in november vorig jaar na 13 jaar bevrijd van haar vader James Parnell Spears. 

Het nummer 'Hold Me Closer' is een bewerking van Eltons oude hit 'Tiny Dancer' uit 1972, maar ook 'The One' uit 1992.

'Onthullend boek Britney Spears vertraagd door papiertekort'
Lees ook

'Onthullend boek Britney Spears vertraagd door papiertekort'

In een Instagram-post schreef Britney eerder dat de samenwerking met Elton een van de hoogtepunten van het jaar is. 'Bedankt voor je vrijgevigheid en dat je aan me denkt om met je mee te doen aan zo'n briljant nummer. Hoe cool is het om een achtergrondstem te zijn op jouw lied!' Hoewel Elton vereerd is, wil hij ook iets rechtzetten: 'Je bent veel meer dan een achtergrondzangeres, lieverd. Ik kan niet wachten tot iedereen kan horen waar we al die tijd mee bezig zijn geweest', reageerde hij onder deze post.

Britney heeft zelf nog niet gereageerd op de release. Ook is haar Instagram al een aantal dagen uit de lucht. Beluister hieronder haar gloednieuwe nummer met Elton, 'Hold Me Closer'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eerder verklapte Paris Hilton al aan RTL Boulevard wat ze vond van de samenwerking tussen Britney Spears en Elton John. 

Lees meer over
Britney SpearsElton John