Fit mommy

Zwangere Marieke Elsinga traint door in de sportschool: 'Beetje fit blijven'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZwangere Marieke Elsinga traint door in de sportschool: 'Beetje fit blijven'
RTL

Marieke Elsinga (36) is nooit vies geweest van de sportschool. Ook tijdens haar zwangerschap maakt de presentatrice de nodige uurtjes in de gym. 'Beetje fit blijven', aldus Marieke op Instagram.

"Doortrainen in je zwangerschap kan gewoon"

Op haar Instagram-pagina deelt Marieke een video van zichzelf waarop ze, met behoorlijk ronde babybuik, traint in de sportschool. 'Doortrainen in je zwangerschap kan gewoon. Als je zin hebt natuurlijk. Moet niet', schrijft Marieke erbij.

Een andere presentatrice, Marlijn Weerdenburg, snapt wel dat Marieke zo blijft zwoegen in de gym tijdens haar zwangerschap. 'Ik vond het ook heerlijk!' schrijft ze in de reacties.

Marieke Elsinga soft door zwangerschapshormonen: 'Heb een made gered'
Lees ook

Marieke Elsinga soft door zwangerschapshormonen: 'Heb een made gered'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marieke maakte afgelopen juni in haar radioprogramma Mattie & Marieke bekend zwanger te zijn. Ze vertelde blij te zijn dat ze het leuke nieuws kon delen, maar 'tegelijkertijd was het ook heerlijk' om het even voor haarzelf te houden. 

De presentatrice is in verwachting van een jongetje en grapte eerder in RTL Boulevard om Luuk, John, Jeroen of Aran te overwegen - de namen van haar collega's.

Lees meer over
Marieke Elsinga