lusten de honden geen brood van

Lang Leve de Liefde-kandidaat spuugt eten uit: 'Alsof er iemand overheen is gereden'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @langlevedeliefdenlLang Leve de Liefde-kandidaat spuugt eten uit: 'Alsof er iemand overheen is gereden'
RTL

De SBS-datingshow 'Lang Leve de Liefde' staat inmiddels bekend om de redelijk bizarre fragmenten die de show oplevert. Kort geleden zien we nog een heuse 'aanrechtdans'... En wie herinnert zich niet die arme jongen die croissantjes opwarmt op een inductieplaat? Dit keer zien we een kerel die het eten dat zijn date voor hem heeft gemaakt uitspuugt. "Gadverdamme!"

"Nou, graag gedaan"

Op het Instagram-account van Lang Leve de Liefde krijgen we alvast een voorproefje van een nieuwe date. Het duo gaat lunchen en het meisje maakt een lunch voor hen samen. "Nou, dit is voor de gezondheid", zegt zij, terwijl ze wat sla op het bord legt. Haar date kijkt al met flinke tegenzin naar al het groen op zijn bordje. "Dankjewel..." krijgt hij er nog net uit.

Lang Leve de Liefde-koppel Peter en Blanka verloofd
Lees ook

Lang Leve de Liefde-koppel Peter en Blanka verloofd

"Ik ben benieuwd", zegt het meisje, waarna ze een hap neemt. "Het is anders, maar het is goed te doen", oordeelt ze na de eerste hap. Hij heeft daarentegen nog geen hap genomen. Wanneer hij dat uiteindelijk toch doet, spuugt hij een klein beetje uit. "Gadverdamme!" roept hij heel hard. Inmiddels kijkt het meisje verschrokken op. "Alsof er iemand overheen is gereden!" zegt de jongen dan. "Nou, graag gedaan", besluit zijn date.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lang Leve de Liefde zie je elke werkdag rond 19.00 uur op SBS6 of kijk je via Videoland.

Lees meer over
Lang Leve de Liefde