Five live

Nieuwe serie met Linda de Mol vanaf 2 oktober te zien

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Talpa/Roy BeuskerNieuwe serie met Linda de Mol vanaf 2 oktober te zien
RTL

De nieuwe serie 'FIVE LIVE' met Linda de Mol (58) en Waldemar Torenstra (48) is vanaf 2 oktober te zien op SBS6. Dinsdagavond kondigde Lies Visschedijk (48), die ook speelt in de serie over een fictieve talkshow, de komst van 'FIVE LIVE' al aan.

In acht afleveringen wordt het leven achter de schermen bij FIVE LIVE gevolgd. Presentatoren Sara Bannink (Linda) en Roderik van Zuylen (Waldemar) werken samen, maar waren ook getrouwd en hebben samen twee kinderen. Vanwege de kinderen delen de twee nog steeds een luxe Gooise villa, maar daardoor krijgt Sara wel alle avontuurtjes van haar ex-man mee. De scheiding zorgt voor een hoop ruzie, maar voor de camera zijn de twee professionele collega's.

Linda de Mol in nieuwe komedieserie over talkshowwereld
Lees ook

Linda de Mol in nieuwe komedieserie over talkshowwereld

Ook onder anderen Daan Schuurmans, Edwin Jonker, Carolien Karthaus-Spoor, Roeland Fernhout en Abbey Hoes spelen mee in de serie.

Zondagavond keerde Linda terug op televisie na een afwezigheid van meer dan een halfjaar. Linda besloot haar tv-taken tijdelijk neer te leggen nadat in januari duidelijk werd dat haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen zich schuldig maakte een seksueel grensoverschrijdend gedrag op de vloer van The Voice.

Lees meer over
Linda de MolWaldemar TorenstraLies VisschedijkSBSTalpa