never say never

Komst Justin Bieber naar Nederland nog altijd onduidelijk

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Het is nog niet bekend wat er gaat gebeuren met de concerten van Justin Bieber (28) die voor volgend jaar januari staan gepland in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat laat concertorganisator Green House Talent woensdag desgevraagd aan het 'ANP' weten. Bieber maakte dinsdag bekend wegens gezondheidsredenen voorlopig te stoppen met optreden.

Wanneer er wel meer duidelijk is over de concerten, weet Green House Talent ook nog niet, stelt een woordvoerder. Vooralsnog staan de optredens, die voor 11, 13 en 14 januari zijn gepland, nog op de website van de Amsterdamse concertzaal.

Gezicht Justin Bieber deels verlamd door Ramsay-Hunt Syndroom
Lees ook

Gezicht Justin Bieber deels verlamd door Ramsay-Hunt Syndroom

De 28-jarige zanger meldde dinsdag op Instagram zijn wereldtournee te staken omdat hij kampt met fysieke en mentale problemen als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt. Eerder stopte hij daardoor ook al met optreden, maar eind juli hervatte hij toch zijn optredens weer. Na een recent concert in Brazilië realiseerde Bieber zich echter hoe slecht hij er aan toe was, schreef hij dinsdag. 'De uitputting overviel me. Ik heb tijd nodig om uit te rusten en aan te sterken.'

Lees meer over
Justin Bieber