ranking the stars

Gouden Televizier-Ster Talent, Jeugd en Presentator bekend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGouden Televizier-Ster Talent, Jeugd en Presentator bekend
RTL

Na wekenlang stemmen en campagnes voeren zijn de drie genomineerden in de categorieën Gouden Televizier-Ster Talent, Jeugd en Presentator eindelijk bekend. In dit artikel vind je een overzicht.

De middagshow van Radio 538 had de eer om de drie genomineerden in de categorie Talent bekend te maken. Giel de Winter, Soy Kroon en Splinter Chabot behoren tot de finalisten die met elkaar de strijd aan gaan tijdens het Gouden Televizier-Ring gala op 6 oktober.

Televizier volgt mishandelingszaak Peter Gillis op de voet
Lees ook

Televizier volgt mishandelingszaak Peter Gillis op de voet

De drie genomineerde jeugdprogramma’s werden vanavond in het Jeugdjournaal bekendgemaakt en zijn: Hallo, Ik Heb Kanker van de EO, Hands Up van KRO-NCRV en Steken en Prikken gemaakt door BNNVARA.

RTL Boulevard heeft vandaag André van Duin, Raven van Dorst en Tim Hofman verrast. Deze presentatoren hebben de meeste stemmen van de kijkers gekregen en werden de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ster Presentator.

Mensen konden tot maandagochtend stemmen op hun favoriete presentatoren. De categorie is dit jaar voor het eerst genderneutraal. Bij de ster werd voorheen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen.

De 57e uitreiking van de Gouden Televizier-Ring is op 6 oktober. Welke drie tv-programma's in de race zijn voor de Ring wordt later bekendgemaakt.

Lees meer over
Soy KroonAndré van DuinTim HofmanGiel de WinterSplinter ChabotGouden Televizier-Ring