na regen komt zonneschijn

Linda de Mol heeft 'veel gelachen' bij eerste klus na schandaal

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda de Mol heeft 'veel gelachen' bij eerste klus na schandaal
RTL

Linda de Mol (58) heeft genoten van haar eerste klus na het stranden van haar relatie met Jeroen Rietbergen (51), de oud-bandleider van 'The Voice' die in 'BOOS' werd beschuldigd van seksueel wangedrag. Volgens goede vriendin en collega Lies Visschedijk (48) hebben ze samen 'heel veel gelachen' op de set van de nieuwe serie 'FIVE LIVE'.

"Ze is een heel goede vriendin van mij en ik vond het heel fijn om bij haar te zijn"

"We hebben af en toe een traantje gelaten, maar we hebben vooral heel veel gelachen", zegt de actrice in Jinek. Voor Lies, die ook met Linda samenwerkte voor onder meer Gooische Vrouwen, was het fijn om weer met haar op de set te staan. "Ik hou heel veel van Linda. Ze is een heel goede vriendin van mij en ik vond het heel fijn om bij haar te zijn."

Linda de Mol geeft duidelijkheid over relatie met Jeroen Rietbergen
Lees ook

Linda de Mol geeft duidelijkheid over relatie met Jeroen Rietbergen

Linda besloot in januari al haar werkzaamheden tijdelijk neer te leggen nadat naar buiten was gekomen dat Jeroen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Ze verbrak haar relatie met hem. Begin september keerde de presentatrice terug op televisie met haar programma Miljoenenjacht. FIVE LIVE is vanaf 2 oktober te zien op SBS6.

Jinek wordt op werkdagen rond de klok van 10 uitgezonden op RTL 4.

Lees meer over
Linda de MolLies VisschedijkJinek