shake it off

'Taylor Swift weigerde aanbod voor halftime show Super Bowl'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Taylor Swift weigerde aanbod voor halftime show Super Bowl'
RTL

Taylor Swift (32) zal toch niet optreden tijdens de halftime show van de Super Bowl. De afgelopen dagen circuleerden er geruchten dat de Amerikaanse zangeres de prestigieuze pauzeshow op zich zou nemen, maar volgens entertainmentwebsite 'TMZ' gaat dat niet gebeuren.

TMZ stelt dat de zangeres inderdaad een aanbod heeft gekregen, maar dat heeft afgeslagen. Taylor wil zich naar verluidt eerst richten op het opnieuw uitbrengen van haar eerdere albums. De zangeres heeft besloten om haar eerste zes albums opnieuw op te nemen en uit te brengen na een ruzie met haar oude label en oud-manager Scooter Braun. De manager had zonder overleg de rechten van haar muziek gekocht en toen weer verkocht. Inmiddels heeft de zangeres haar albums 'Red' en 'Fearless' opnieuw uitgebracht.

Taylor Swift wint van ex Harry Styles in belangrijkste categorie VMA's
Lees ook

Taylor Swift wint van ex Harry Styles in belangrijkste categorie VMA's

Volgens bronnen van TMZ gaat de organisatie nu op zoek naar een andere vrouwelijke popster die de show gaat verzorgen. Vorig jaar stonden Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, 50 Cent en Kendrick Lamar samen op het podium in de rust van de finale van de American-footballcompetitie.

Lees meer over
Taylor SwiftSuper Bowl