Summer Moon

Jeangu onthult hoes van nieuw album: 'Heel persoonlijk'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJeangu onthult hoes van nieuw album: 'Heel persoonlijk'
RTL

Het nieuwe, derde album van Jeangu Macrooy (28) heeft de titel 'Summer Moon'. Op social media plaatst de zanger de albumcover, waarop een zelfportret staat.

"Ik probeer altijd zo eerlijk mogelijk te zijn"

De plaat, Jeangu's eerste sinds Horizon uit 2019, komt op 11 november uit. De lancering vindt die avond plaats in Bitterzoet in Amsterdam. 'De muziek op dit album is heel persoonlijk en ik hoop dat jullie er een betekenisvolle connectie mee krijgen, alsof je met een goede vriend praat', schrijft Jeangu.

Over de albumhoes zegt hij: 'Voor de cover art wilde ik terug naar de stijl van mijn debuut E.P. en mijn eerste album door een zelfportret te tekenen. Het is altijd interessant om mezelf visueel proberen vast te leggen, maar het voelt een beetje hetzelfde als wanneer ik nummers schrijf over mijn leven: ik probeer altijd zo eerlijk mogelijk te zijn.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jeangu Macrooy sluit tweede deelname aan songfestival niet uit
Lees ook

Jeangu Macrooy sluit tweede deelname aan songfestival niet uit

Jeangu is vooral bekend vanwege zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2021 met het liedje Birth of a New Age. Als hij in 2020 eigenlijk al meedoet met de song Grow, wordt het evenement afgeblazen vanwege corona.

Lees meer over
Jeangu Macrooy