Modellenleven

Yolanda Hadid grapt: 'Ik ben de slechtste moeder ooit'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPYolanda Hadid grapt: 'Ik ben de slechtste moeder ooit'
RTL

Yolanda Hadid (58) heeft grappend gereageerd op de beschuldigingen dat ze een slechte moeder zou zijn. Op sociale media kreeg de moeder van Bella (25) en Gigi (27) Hadid veel kritiek, omdat ze haar dochters zou 'uithongeren'.

"Ik heb maar een halve amandel gegeten"

De kritiek volgde na een oude video waarop te zien is dat Yolanda en Gigi een gesprek over voeding hebben. "Ik voel me heel slecht. Ik heb maar een halve amandel gegeten", zegt Gigi tegen haar moeder. "Neem een paar amandelen. En goed kauwen", reageert Yolanda daarop. Yolanda zou Gigi en Bella volgens critici regelmatig hebben aangespoord om weinig te eten en zo slank te blijven.

Yolanda Hadid doorbreekt lange stilte: 'Worstelde met depressie'
Lees ook

Yolanda Hadid doorbreekt lange stilte: 'Worstelde met depressie'

Daarop reageert Yolanda nu met een TikTok-video. In de video heeft ze een grote schaal amandelen die ze op verscheidene plekken leegeet. "Slechtste moeder ooit", schrijft ze erbij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In 2017 liet Yolanda, die deels Nederlands is, weten trots te zijn op haar aanpak wat betreft opvoeding. "Ik ben een beschermende Nederlandse moederbeer en ik houd mijn familie bij elkaar", zei ze toen. "Ik wil altijd de beste versie van mezelf zijn en een voorbeeld voor mijn kinderen zijn."

Lees meer over
Yolanda HadidGigi HadidBella Hadid