Mamarieke

Marieke Elsinga poseert als Griekse godin voor zwangerschapsshoot

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarieke Elsinga poseert als Griekse godin voor zwangerschapsshoot
RTL

Marieke Elsinga (36) is sinds vandaag met zwangerschapsverlof. De eerste dag hiervan viert de radiopresentatrice met een zwangerschapsfotoshoot, waar ze backstagebeelden van toont.

"Wat een zalige eerste verlofdag"

Marieke poseert als een soort Griekse godin voor de camera's, met een doorzichtig doek om haar heen gedrapeerd. Maar ook in een semi-transparante roze jurk en een strakke zwarte coltrui. Op elk beeld is haar hoogzwangere buik in elk geval goed zichtbaar. 'Wat een zalige eerste verlofdag', schrijft Marieke bij de beelden van de zwangerschapsfotoshoot in haar Insta Stories. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marieke Elsinga heeft nu al een drukke agenda tijdens haar zwangerschapsverlof
Lees ook

Marieke Elsinga heeft nu al een drukke agenda tijdens haar zwangerschapsverlof

Marieke presenteert afgelopen vrijdag haar laatste Qmusic-uitzending voor haar zwangerschapsverlof. "Ik heb er niet per se zin in en dat klinkt een beetje gek, want het is natuurlijk ook heerlijk", vertelt ze in die uitzending. Ze zit er 'helemaal lekker in', vertelt ze over haar werk. Maar, weet ze: "Er strekt natuurlijk ook een tijd voor me uit waarvan vrouwen zeggen 'je moet er echt van genieten, want het is je eerste'. Dus iedereen prent me zo in dat ik moet genieten." 

Als afscheidscadeau krijgt Marieke een trui met de gezichten van haar Qmusic-collega's erop, onder het mom van 'zo hoef je ons iets minder te missen'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

We spraken Marieke over haar zwangerschapsverlof en naderende bevalling. En hoe gaat het eigenlijk met de papa in spe?

Lees meer over
Marieke Elsinga