Royen oortjes

Heleen van Royen trakteert volgers met bikinifoto op vakantiesouvenir

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHeleen van Royen trakteert volgers met bikinifoto op vakantiesouvenir
RTL

Heleen van Royen (57) is de belofte die ze haar volgers heeft gedaan nagekomen. Ze doet haar Instagram-volgers een bikinifoto als vakantiesouvenir cadeau. Is weer eens wat anders dan een koelkastmagneet.

"Jij mag er wezen hoor"

Op haar Instagram-profiel deelt Heleen de 'ansichtkaart uit Kreta' die ze speciaal voor haar volgers heeft gemaakt. Op de foto poseert de schrijfster met een zonnebril en hoed in een felrode bikini. Om de look af te maken draagt ze er hoge hakken bij. Heleen staat na het laten bevriezen van haar vetcellen naar eigen zeggen weer 'vol vertrouwen' in haar badkleding.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Heleen van Royen verschijnt (bijna) poedelnaakt op Instagram
Lees ook

Heleen van Royen verschijnt (bijna) poedelnaakt op Instagram

Volgers van Heleen willen haar vooral de boodschap meegeven dat ze ook zónder het laten bevriezen van haar vetcellen met vertrouwen over het strand mag lopen. 'Jij mag er wezen hoor. En niet alleen met je body', schrijft iemand. Een ander: 'Ook zonder fat freezing of whatever zie je er goed uit, zeker gezien je leeftijd.'

Heleen is inmiddels meer dan schrijfster en moeder. Ze is al een tijdje oma, iets wat ze overigens als leuker ervaart dan moeder worden. In de video hieronder vertelt Heleen over de nieuwe rol in haar leven.

Lees meer over
Heleen van Royen