felbegeerst

De Bachelorette met Sylvia Geersen vanaf februari te zien op Videoland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland De Bachelorette met Sylvia Geersen vanaf februari te zien op Videoland
RTL

Na het succes van afgelopen seizoen kunnen we in februari weer genieten van de nieuwe 'Bachelorette': Sylvia Geersen (37). Zij zal de villa gaan betreden op zoek naar ware liefde.

"Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden"

Prachtige mannen hopen op een date en gooien al hun charmes in de strijd om het hart van Sylvia te veroveren. Maar zal er echte liefde ontstaan? En wie mag die felbegeerde allerlaatste roos in ontvangst nemen?

Joey uit De Bachelorette heeft spijt van deelname aan tv-programma
Lees ook

Joey uit De Bachelorette heeft spijt van deelname aan tv-programma

Sylvia heeft er nogal een bewogen liefdesleven op zitten, maar dat betekent niet dat ze haar geloof in de liefde is verloren. In De Bachelorette hoopt ze alsnog haar prins op het witte paard te ontmoeten. Op een droomlocatie in het buitenland zal zij met een groep charmante en zelfstandige vrijgezellen het avontuur aangaan. Via de iconische rozenceremonie zal zij iedere week een kandidaat naar huis moeten sturen. Wie blijft er over en verovert het hart van Sylvia?

Sylvia heeft er alvast heel veel zin in: "Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Ondanks dat ik al het een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek. Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan."

De Bachelorette is vanaf februari 2023 te zien bij Videoland.

Lees meer over
Sylvia GeersenVideolandDe Bachelorette