beverbende

John de Bever vertelt in geuren en kleuren over onenightstand met Anny Schilder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLJohn de Bever vertelt in geuren en kleuren over onenightstand met Anny Schilder
RTL

John de Bever (57) is samen met zijn partner Kees (37) terug in een nieuw seizoen van 'De Bevers'. In de eerste aflevering praat John over zijn onenightstand met BZN-zangeres Anny Schilder (63).

"Ik zag een halve fles whiskey staan dus ik dacht: die drink ik nog even op"

John reist af naar Volendam voor zijn pauze-act bij een wedstrijd van voetbalclub FC Volendam. Daar zingt hij natuurlijk zijn oorwurm 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht'. Na het applaus vertrekt John met de benenwagen richting zijn goede vriendin uit het vissersdorp, Anny Schilder. De twee leren elkaar kennen tijdens optredens en John bleef vaak bij de blondine slapen.

"Anny is nog steeds een beetje verliefd op jou", vertelt Kees later tegen John. "Zij zijn heel leuk samen. Ze hebben echt chemie." Dan komt John met een openbaring. "Dat is de enige vrouw waar ik een keer seks mee heb gehad. Daar hebben we ook gruwelijk om gelachen samen."

John de Bever niet zenuwachtig voor De Ring: ‘Hartstikke leuk dat we hier staan’
Lees ook

John de Bever niet zenuwachtig voor De Ring: ‘Hartstikke leuk dat we hier staan’

Hè, wat? John en Anny? Hoe zit dat dan? "We waren op stap geweest en ik bleef daar weleens slapen. We waren allebei dronken en ze zei: 'Zullen we het een keer doen?' Ik zeg: 'Ja, is goed.' Ik zag een halve fles whiskey staan dus ik dacht: die drink ik nog even op. Ik weet niet wat er allemaal gebeurd is, maar dat was direct de laatste keer. Maar die chemie is altijd goed. We hebben altijd plezier. We zijn hele goede vrienden van elkaar."

Dat de twee heel close zijn en geen gêne kennen, blijkt wel weer wanneer Anny over haar vochtige ontlasting begint. "Ik had het van de week nog", begint Anny. Waarop John reageert: "Diarree?" Anny beaamt dat en gaat verder over haar natte slip: "Ik was er net op tijd bij. Ik werd 's nachts wakker en ik dacht dat ik dat droomde, maar het was echt." John giert het uit. "Dat is ook fijn. Dat je denkt dat je in je broek hebt gepoept, maar het was echt."

Tekst gaat verder onder de video. 

Bij het afscheid blijkt dat niet alleen Anny warme gevoelens heeft voor de volkszanger, ook haar logeerhond wordt hitsig van het goddelijke lijf van John. Hij kan zijn instinct niet meer bedwingen en rijdt tegen de flamboyante vijftiger aan. "Ga weg, gekke hond. Godsamme, alles zit onder het sperma", lacht John. Anny doet vervolgens aan een onvervalst potje victim blaming: "Waarom doe je ook een witte broek aan?" Tijd om Volendam snel te verlaten. 

De Bevers zie je elke woensdag om 20.30 uur bij RTL 5 en bij Videoland kijk je de realitysoap van John en Kees terug en vooruit. 

Lees meer over
John de BeverAnny Schilder