Kateye

Fans in rep en roer door haperend oog Katy Perry

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Fans in rep en roer door haperend oog Katy Perry
RTL

Fans van Katy Perry (38) maken zich zorgen om de zangeres na een optreden in Las Vegas. In een filmpje dat viral gaat op TikTok is te zien hoe Katy tijdens het concert haar rechteroog met moeite open kan houden. Menigeen spreekt zelfs over een 'glitch' - juist, alsof Katy een robot is met een technische storing.

"Ze had even geen wifi-verbinding"

Katy staat onder meer bekend om haar grote, blauwe kijkers, dus als een van de twee hapert is dat nieuws. Toegegeven: het is ook een behoorlijk gek gezicht, dat twitchende oog. Katy zelf lijkt er niet van in paniek te raken. Als de zangeres met haar vingers op haar rechterslaap drukt, blijft haar oog uiteindelijk open en vraagt ze alsof er niks aan de hand is om applaus voor haar band. Maar ondertussen wordt het opmerkelijke incident wel haarscherp op beeld vastgelegd door concertbezoekers. En die beelden zorgen nu dus voor zowel vermaak als verwarring als bezorgdheid.

Katy Perry onder vuur vanwege songtekst in oud nummer
Lees ook

Katy Perry onder vuur vanwege songtekst in oud nummer

De kans bestaat natuurlijk dat het dysfunctionele oog één van Katy's party tricks is. Ze heeft immers een nogal excentrieke Las Vegas-show, Play genaamd, waarin ze onder meer met een gigantisch toilet praat. En ook in de clip van het lied '365', haar samenwerking met Zedd, speelde Katy al eens een robot. Veel fans dollen dan ook dat Katy geen echt mens is. 'Die pop die je als kind had waarvan dat ene oog steeds dicht ging', zo schetst iemand de situatie op TikTok. Een ander dolt: 'Ze had even geen wifi-verbinding.'

Toch zoeken andere fans er meer achter. Zo denken sommigen dat het een spierspasme is als gevolg van stress. De enige die ons het verlossende antwoord kan geven, is Katy zelf. 'Katy, leg uit', roept een fan dan ook op. Maar tot nu toe rept de zangeres er met geen woord over. De beelden zie je hieronder:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dat Katy geen robot is maar een echt mens, bewees ze eerder nog aan onze eigen Bridget Maasland:

Lees meer over
Katy Perry