Heel Holland kan niet wachten

Tiende seizoen Heel Holland Bakt 18 december van start

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Omroep MAX/Elvin BoerTiende seizoen Heel Holland Bakt 18 december van start
RTL

Het tiende seizoen van de NPO-hit 'Heel Holland Bakt' gaat op zondag 18 december van start. Dat heeft Omroep MAX dinsdag gemeld. De formule van het programma is niet veranderd: tien bakkers proberen juryleden Janny van der Heijden (68) en Robèrt van Beckhoven (61) te overtuigen van hun talenten in de keuken. De presentatie is weer in handen van André van Duin (75).

MAX belooft een 'spectaculair jubileumseizoen', maar geeft nog geen nadere toelichting over de specifieke details van de tiende reeks. De kandidaten worden binnenkort bekendgemaakt.

Heel Holland Bakt-winnares Anna vreest voor sluiting zaak
Lees ook

Heel Holland Bakt-winnares Anna vreest voor sluiting zaak

Heel Holland Bakt is gebaseerd op de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off. Van dit succesvolle programma is in het Verenigd Koninkrijk nu zelfs een musical gemaakt, waarin diverse markante deelnemers van de televisiecompetitie worden gevolgd. Omroep MAX maakte eerder deze maand bekend de mogelijkheden te onderzoeken om de musical ook naar Nederland te halen. MAX kan nog niet zeggen of het gaat om de Engelstalige versie, een vertaling of een eigen Nederlandse variant.

Lees meer over
Janny van der HeijdenAndré van DuinRobèrt van BeckhovenHeel Holland Bakt