nicolai ai ai

'Songfestivalnummer Mia Nicolai en Dion Cooper al uitgelekt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROS'Songfestivalnummer Mia Nicolai en Dion Cooper al uitgelekt'
RTL

Vandaag heeft AVROTROS bekendgemaakt met welke act zij naar het Eurovisiesongfestival gaan in mei. Mia Nicolai (26) en Dion Cooper (28) gaan Nederland vertegenwoordigen in Liverpool. Na wat speurwerk heeft RTL Boulevard de titel van het nummer wellicht al gevonden.

Er staat namelijk een nummer in een online muziekdatabase waar de namen van Mia en Dion, maar ook Duncan Laurence en zijn aanstaande Jordan Garfield - die mee hebben gewerkt aan het nummer - bij staan. Het nummer is nog nergens online te vinden en is dus nog niet uitgebracht - een vereiste om mee te mogen doen aan het songfestival. Ook producer Loek van der Grinten, die vandaag heeft laten weten dat hij het nummer heeft geproduceerd, staat bij dit nummer in de database. 

Nederlandse inzending Eurovisiesongfestival bekend
Lees ook

Nederlandse inzending Eurovisiesongfestival bekend

Het nummer heet 'Chasing Highs'. Hoewel het dus niet 100% zeker is dat dit ook daadwerkelijk het songfestivalnummer is, hebben we hetzelfde ontdekt toen bekend werd dat Duncan Laurence meedeed aan het songfestival. Toen heeft RTL Boulevard 'Arcade' ook van tevoren, in dezelfde online database als nu, gevonden. We weten het pas zeker als het nummer onthuld wordt. Wanneer dat gebeurt, is nog onbekend. 

Chasing Highs© GEMA
Chasing Highs
Lees meer over
Mia NicolaiDion CooperAVROTROSEurovisiesongfestival