nog even doorbijten

Linda de Mol helemaal klaar met 2022: 'Negatief jaar'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda de Mol helemaal klaar met 2022: 'Negatief jaar'
RTL

Linda de Mol (58) heeft een niet al te best jaar achter de rug, en dat is nog zacht uitgedrukt. Voor de camera's van 'Shownieuws' vertelt de presentatrice dat ze terugblikt op een 'heel negatief jaar'.

"Mensen zijn heel hard"

Vandaag staat Linda samen met haar stichting LINDA.foundation doosjes in te pakken voor kansarme gezinnen. In deze doosjes zitten honderden euro's aan cadeaubonnen om deze mensen een steuntje in de rug te bieden. Volgens Linda is dat hard nodig, vooral dit jaar: "Op de een of andere manier vind ik het een heel negatief jaar, misschien ook persoonlijk, waarin mensen heel hard zijn en heel zwart-wit."

Linda de Mols karakter compleet toegetakeld in Five Live
Lees ook

Linda de Mols karakter compleet toegetakeld in Five Live

Linda vindt zo'n actie als deze daarom extra belangrijk. "Een beetje solidariteit en liefde voor elkaar is een lekkere boodschap." Naast dat de stichting kansarme gezinnen wil verblijden, heeft Linda er zelf ook veel aan. "Ik knap hier enorm van op en het relativeert jouw eigen problemen enorm. Want geld maakt niet gelukkig, dat weet ik inmiddels. Maar als je helemaal geen geld hebt, maakt het je heel erg ongelukkig." 

Eerder dit jaar stelde het onlineprogramma BOOS misstanden rondom The voice of Holland aan de kaak. In het programma van Tim kwamen tientallen vrouwen aan het woord die onder anderen bandleider Jeroen Rietbergen, inmiddels de ex van Linda de Mol, beschuldigden van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Lees meer over
Linda de Mol