Molshoop opgeven

Linda de Mol kijkt na vreselijk jaar op tegen de feestdagen: 'Liever een wortelkanaalbehandeling'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda de Mol kijkt na vreselijk jaar op tegen de feestdagen: 'Liever een wortelkanaalbehandeling'
RTL

Sommige mensen tuigen de kerstboom al op en zingen voorzichtig mee met 'All I Want For Christmas Is You'. Normaal gesproken gesproken is Linda de Mol (58) ook één van de mensen die nu al bezig zijn met de feestdagen, maar dit jaar is dat allerminst het geval. Dat vertelt de presentatrice in haar editorial in de nieuwste 'LINDA.'.

"Ik denk dat ik mijn kinderen maar vraag om met hun vaste verkeringen een groepshug met me te doen"

En dat is wellicht ook niet zo gek. Op zijn zachtst gezegd, en zeker voor haar standaarden, heeft Linda een vreselijk jaar achter de rug met het wangedrag van haar (inmiddels ex-)partner Jeroen Rietbergen bij The Voice en de daaropvolgende breuk als dieptepunt.

De kerststukjes staan er dit jaar daardoor een stuk anders bij. Geen kerstdiner met 'haar' Jeroen en de kinderen bijvoorbeeld, voor wie hij een soort vaderfiguur was. De vrolijke kerstmuts die Linda normaal gesproken is, is ze dit jaar niet. 'Voor het eerst van mijn leven zie ik er meer tegenop dan tegen een wortelkanaalbehandeling', zegt Linda over de naderende feestdagen.

Linda de Mol helemaal klaar met 2022: 'Negatief jaar'
Lees ook

Linda de Mol helemaal klaar met 2022: 'Negatief jaar'

De presentatrice is zich er heus wel van bewust dat je altijd zelf de slingers nog op kunt hangen in het leven. 'Ik weet het, maar de donkere dagen voor kerst en die twee feestdagen zelf duren vast eindeloos lang als ze je er continu pijnlijk aan herinneren hoe anders je leven een jaar geleden was', legt ze uit. Zo vreest ze bijvoorbeeld het aftelmoment naar 2023 en dat er dan geen partner is om 'uitgebreid te kussen'. 'Ik denk dat ik mijn kinderen maar vraag om met hun vaste verkeringen een groepshug met me te doen op het moment suprême.'

Naast alle heisa met Jeroen, waarna Linda maandenlang van televisie verdwijnt, is er nog een ander pijnlijk puntje. Dat is haar nieuwste serie Five Live, waarvan de kijkcijfers hoopgevend beginnen, maar al snel instorten. In de video hieronder zie je meer over deze kijkcijferval.

De nieuwste LINDA. ligt vanaf woensdag in de winkel.

Lees meer over
Linda de Mol