can't be tamed

Billy Ray Cyrus verloofd met vriendin die jonger is dan oudste dochter

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBilly Ray Cyrus verloofd met vriendin die jonger is dan oudste dochter
RTL

Billy Ray Cyrus (61) is verloofd met zijn nieuwe vriendin Firerose (34). Dat vertelt het koppel woensdag aan tijdschrift 'People'. Billy Ray, de vader van zangeres Miley Cyrus (30), scheidde in april van zijn ex-vrouw Tish (55).

"Ik wil voor altijd bij je blijven"

De countryzanger vroeg zijn nieuwe vlam in augustus of zij met hem wilde trouwen. Hij deed dat onconventioneel zonder ring en zonder op een knie te gaan. "Billy keek me aan en zei: 'Wil je met me trouwen? Ik houd van je en ik wil dit officieel maken, ik wil voor altijd bij je blijven'", zegt de zangeres, die haar aanstaande jaren geleden al eens ontmoette op de set van de Disney-serie Hannah Montana.

Billy Rays dochter, Miley, speelde de hoofdrol in deze serie. Zijn nieuwe vriendin is maar vier jaar ouder dan Miley. Diens oudste zus Brandi is met haar 35 jaar zelfs een jaartje ouder dan haar vaders nieuwe vlam. Billy Ray is niet Brandi's biologische vader: hij adopteerde haar en haar broer Trace (33) na zijn huwelijk met Tish.

Billy Ray Cyrus over Hannah Montana-comback: 'Alles is mogelijk'
Lees ook

Billy Ray Cyrus over Hannah Montana-comback: 'Alles is mogelijk'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Billy Ray en zijn ex-vrouw waren al een tijdje uit elkaar, maar de scheiding is pas sinds april van dit jaar officieel rond. Hij zegt dat er echter geen oud zeer tussen hen is. "Iedereen weet dat die relatie al heel lang voorbij was. Iedereen moet verder. Er is veel gebeurd, maar iedereen wist dat het tijd was voor verandering."

Lees meer over
Miley Cyrus