geen hlf werk

Hélène Hendriks geeft duidelijkheid over presentatie HLF8

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Hélène Hendriks geeft duidelijkheid over presentatie HLF8
RTL

Hélène Hendriks (42) blijft voorlopig zitten waar ze zit. In 'Vandaag Inside' vertelt de presentatrice dat ze tot het einde van het jaar op maandagen de presentatie van 'HLF 8' op zich neemt. Leonie ter Braak (42), die in januari de overstap maakt naar RTL, presenteert het programma op de andere dagen.

In eerste instantie lijkt het er even op dat Hélène stopt met HLF8 om verslag te kunnen doen van het WK voetbal in Qatar. Omdat ze 'harder nodig is op de zenders' reist niet Hélène, maar Noa Vahle, dochter van Linda de Mol, af naar het Midden-Oosten. Na dat besluit en een gesprek met de Talpa-bobo's reserveert de presentatrice de komende tijd de maandagen om HLF8 te maken. 

Hélène Hendriks live op tv over vreemdgaan: 'Doen we allemaal'
Lees ook

Hélène Hendriks live op tv over vreemdgaan: 'Doen we allemaal'

Als Hélène rouwig is om het besluit dat ze niet bovenop het voetbal zit in Qatar, laat ze dat niet merken. Naar eigen zeggen krijgt ze meer plezier in het presenteren van de talkshow op SBS en is ze blij met het vernieuwde format. Bovendien is ze blij dat ze op maandag presenteert: dan zit er volgens haar genoeg sport in het programma. 

Johnny de Mol zwaaide eind oktober officieel af als presentator van 'zijn' HLF8. Hij vond het belangrijker om zich te focussen op zijn eigen welzijn en dat van zijn familie, nadat hij eerder dit jaar zijn werkzaamheden neerlegde na beschuldigingen van wangedrag. Ondanks de positieve uitslag van het onderzoek zag Johnny het niet zitten om op korte termijn terug te keren. Hij presenteerde het programma eind april voor het laatst. 

Lees meer over
Hélène HendriksLeonie ter BraakHLF8