Entertainment

Temptations Rosanna maakt online ruzie met Ex On The Beach-mannen!

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram JeffreyTemptations Rosanna maakt online ruzie met Ex On The Beach-mannen!
RTL

Een ware fight op Instagram tussen Temptation Islands Rosanna en drie mannelijke kandidaten uit Ex On The Beach. Rosanna reageert op een foto van EOTB-sterretjes Jeffrey en Simo met de tekst "Die gast naast jou is zo'n kwal. Ik moet gewoon kotsen als ik hem zie", waarna ze elkaar online in de haren vliegen.

Realityster Jeffrey plaatste een foto op Instagram van zichzelf met medekandidaat Simo, die in de uitzending van zondagavond zijn entree maakte in het MTV-programma. En dat zette kwaad bloed bij Temptations Rosanna, die overduidelijk niet gecharmeerd is van de komst van Simo op het eiland en hem 'wel uit kan kotsen'.

"Ik had hem vermoord"

Simo reageert gevat op de post van Rosanna: "Pas je op dat je niet stikt?". Rosanna is echter niet van plan in te binden en blijft doorgaan met het 'dissen' van de Ex On The Beach-kandidaat. "Als ik daar op dat eiland had gezeten, had ik hem serieus VERMOORD!" post Rosanna vervolgens onder de foto van Simo en Jeffrey.

EOTB-kandidaat Yoshi mengt zich vervolgens ook in de Instagramfight, en reageert met "Ik denk dat er van jou ook wel meerdere mensen hebben moeten kotsen. Als je zelf aan zo'n programma hebt meegedaan, zou je toch twee keer moeten nadenken voor je zo reageert". Rosanna lijkt het nu helemaal gehad te hebben met de kandidaten van het spraakmakende MTV-programma. "Man, je bent zo irritant. Je bemoeit je overal mee. Daarom ben jij altijd de lul op tv."

"Ga wat zinnigs doen"

Yoshi deelt nog een laatste sneer op uit naar Rosanna op Instagram door te zeggen dat ze nooit wat had bereikt zonder haar deelname aan Temptation Island en dat hij hoopt dat ze wat zinnigs gaat doen met haar tijd in plaats van te reageren op foto's van kandidaten uit Ex On The Beach. Hiermee lijkt er (voorlopig) een einde te zijn gekomen aan de online ruzie tussen Temptation Island en de mannen van Ex On The Beach. Wordt ongetwijfeld vervolgd..

Meer Boulevard: