Entertainment

Toprak Yalçiner vindt zichzelf laatbloeier

Door RTL Boulevard/ANP··Aangepast:
Toprak Yalçiner vindt zichzelf laatbloeier
RTL

Toprak Yalçiner vindt van zichzelf dat ze laat tot bloei kwam. In VIVA vertelt de 28-jarige actrice: "Ik ben een laatbloeier op alle vlakken. Met borsten, met make-up, met jongens, met seks."

"Ik heb mijn moeder serieus weleens gevraagd: ‘Weet je zéker dat ik in 1987 ben geboren en niet in 1989?’. Toen ik klaar was op het mbo en auditie kon doen bij de Theaterschool, was ik achttien jaar. Maar ik voelde me zestien. Kinderlijk, onzeker."

Toprak heeft sinds twee jaar een serieuze relatie. Daarvoor was ze bewust vrijgezel. Haar amicale gedrag naar andere mannen toe werd vaak verkeerd geïnterpreteerd, vertelt ze. ''Het heeft me regelmatig in de problemen gebracht. Dan gaf ik een man een knuffel en dacht hij dat ik met hem naar bed wilde. Maar dat was helemaal niet mijn bedoeling."

Schietgebedje
"Ik ben juist heel selectief met wie ik het bed deel. Daarom was ik op mijn twintigste nog steeds maagd, haha. Elke keer als ik het vliegtuig instapte, deed ik een schietgebedje: laat ons alsjeblieft niet neerstorten, want ik heb nog nooit seks gehad en ik wil weten hoe dat voelt voordat ik doodga. Een vriend van me zei op een gegeven moment: ‘Top, doe gewoon een onenightstand. Ga leren.’ Maar ik kon het niet. Als puntje bij paaltje komt, ben ik een schijterd.”

Kinderen
Met kinderen wacht ze nog even. '' Mijn beste vriendinnen hebben al kinderen en als ik zie hoeveel liefde zij geven en krijgen, dan denk ik: prachtig. Ik sta ook nog steeds achter het idee om op een dag een kind te adopteren, maar nu zou dat voelen alsof een kind een kind neemt. Weer die laatbloeier, hè. Ik heb geen haast. Laat mij alles maar in mijn eigen tempo doen, dan komt het allemaal goed.”