Entertainment

Kritiek deert Millie Bobby Brown niet

Door ANP··Aangepast:
Kritiek deert Millie Bobby Brown niet
RTL

Millie Bobby Brown heeft geen last van kritiek op haar acteerprestaties. Dat vertelt de 13-jarige actrice in een interview op de website van Variety met Westworld-actrice Evan Rachel Woods.


De jonge Brown vertelt aan Woods dat ze vaak van willekeurige mensen advies krijgt maar was benieuwd naar de tips van de Westworld-actrice. Woods gaf een tip die ze ooit van actrice Selma Blair had gekregen: "Lees nooit message boards. Het is beter voor je een wc-bril af te likken dan de nare dingen te lezen die mensen over je schrijven".

Brown beaamt dat de vaak anonieme kritieken en aanvallen online zinloos zijn om te lezen, en zei dat ze zich sowieso niet zo druk maakt om commentaar. "Als ik die beledigingen lees maakt het me juist sterker", aldus de Stranger Things-actrice. "Het zijn net complimentjes voor me. Blijkbaar denken ze aan me, maak ik indruk. Ik vat het niet persoonlijk op", vervolgt Brown.

De opnames voor het tweede seizoen van de hitserie Stranger Things zijn afgerond waarin Brown opnieuw de rol speelt van tiener Eleven, die over bovenmenselijke krachten beschikt. Op 31 oktober is het nieuwe seizoen te zien bij Netflix.