Entertainment

Theatercomedy Opvliegers krijgt vervolg

Door ANP··Aangepast:
Theatercomedy Opvliegers krijgt vervolg
RTL

Ruim een maand na de première van Opvliegers maakte Rick Engelkes Producties donderdag bekend dat de theatercomedy een vervolg krijgt. Vanaf seizoen 2016-2017 zijn de actrices Antje Monteiro, Anne Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume te zien in Opvliegers 2 - Opvliegers in de Sneeuw.

Opvliegers 1 gaat over vier vriendinnen op vakantie op Bali. De dames zitten in de overgang en op humoristische wijze laten ze zien wat het betekent om last te hebben van opvliegers, nachtelijk zweten, vergeetachtigheid en stemmingswisselingen.

"Het succes van Opvliegers is overweldigend", zegt producent Rick Engelkes. "De cast staat avond aan avond voor uitverkochte zalen en er zijn inmiddels 40.000 kaarten verkocht. Dat roept om een vervolg." In Opvliegers 2 gaan Lydia, Ellen, Keet en Sas op wintersport. Martin Michel blijft verantwoordelijk voor de regie en Allard Blom schrijft opnieuw het script.

De huidige voorstelling van Opvliegers is nog tot en met 9 april in heel Nederland te zien. De kaartverkoop voor Opvliegers in de Sneeuw begint in het voorjaar, via de theaters.