Nieuws

BNNVARA komt met nieuw seizoen legendarische serie All Stars

Door VTBL··Aangepast:
© MMPBNNVARA komt met nieuw seizoen legendarische serie All Stars
RTL

Goed nieuws voor veel voetballiefhebbers. De legendarische reeks All Stars komt terug. De oorspronkelijke acteurs uit de film van 1997 keren terug in All Stars & Zonen.

All Stars gaat over een groep volwassen vrienden die in hun vrije tijd samen voetballen. De hoofdrollen werden gespeeld door Danny de Munk, Kasper van Kooten, Thomas Acda, Raymi Sambo, Peter Paul Muller, Daniël Boissevain en Antonie Kamerling. De makers doen nog geen uitspraken over het personage Hero, dat in de film werd vertolkt door de in 2010 overleden Antonie Kamerling. BNNVARA-producent Robert Kievit laat weten dat geen acteur hem gaat vervangen. "Zijn afwezigheid speelt wel een rol in het verhaal."

Vervolg

Scenarist en regisseur Jean van de Velde wil nog niet veel prijsgeven over de nieuwe All Stars. "We begonnen onlangs weer na te denken hoe het nou met onze mannen zou gaan. De helden van vroeger zijn ouder geworden en staan nu achter de bar van de club, of zijn penningmeester geworden. Hun zoons zijn nu aan de bal."

Coronavirus

Wanneer alles wordt opgenomen is nog niet bekend. Het is de bedoeling dat de doorstart in juni en juli wordt opgenomen en in het najaar al op televisie te zien is. De planning is wel afhankelijk van de coronarichtlijnen van de overheid. Op dit moment liggen door de quarantaine-restricties alle opnames van Nederlandse films en series stil.

Deze 8 dingen mis je zeker niet aan amateurvoetbal
Lees ook

Deze 8 dingen mis je zeker niet aan amateurvoetbal