Big Brother

Big Brother-afvaller blijft nuchter: 'Ik ga koffie drinken'

Door RTL··Aangepast:
Big Brother-afvaller blijft nuchter: 'Ik ga koffie drinken'
RTL

Na de Hell Week in 'Big Brother' moest gisteren weer een bewoner het huis verlaten. Deze week werden Nawel, Peter en Salar genomineerd. Nawel en Salar kennen de klappen van de zweep, maar voor Peter was het de eerste keer.

"Het maakt niet uit"

Halverwege de liveshow kreeg degene met de meeste stemmen al te horen dat hij door mocht. En dat was Salar. Hij sprong een gat in de lucht en riep nog snel: "Mam, ik hou van je en ik mis je. Maar ik kom nog niet naar huis." Peter en Nawel moesten met samengeknepen billetjes afwachten wie van hen het minst wordt geliefd door het publiek.

Maar aan die spanning kwam daarna een einde. Big Brother maakte bekend dat Peter het huis moest verlaten. "Het maakt niet uit", zei hij toen hij opstond om zijn koffers te pakken. Al snel werd duidelijk waarom hij het niet zo erg vond. "Ik ga koffie drinken."

'Matennaaier' moet Big Brother verlaten
Lees ook

'Matennaaier' moet Big Brother verlaten

Peter kwam als eerste het 'Big Brother'-huis binnen, maar moet nu toch de tent verlaten. "Ik heb hele mooie dingen meegemaakt. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan, hè?" Peter had gisteren al de hele dag het gevoel dat hij zijn biezen moest pakken. "Ik had echt het gevoel dat het m'n laatste was. Heel gek."

Peter schrok ervan dat er zo weinig eten in het 'Big Brother'-huis was. Maar dat heeft hem geen windeieren gelegd. "De kilo's gingen er wel van af." Hij heeft de koffie het meest gemist en die kan hij nu weer volop gaan drinken. 

'Big Brother' is elke werkdag te zien om 20.30 uur op RTL 5 en bij Videoland. Op zaterdag is de liveshow te zien om 20.00 uur op RTL 5. En wil je echt helemaal niks missen? Dan kijk je 24/7 naar de livestream bij Videoland. Bekijk hieronder naar de laatste woorden van Peter.