Big Brother

Tobias onthult details Big Brother-romance met Grace

Door RTL··Aangepast:
© Wesley de WitTobias onthult details Big Brother-romance met Grace
RTL

Wekenlang in een huis opgesloten zitten met iemand die je enorm aantrekkelijk en leuk vindt? Het overkwam Tobias en Grace tijdens hun 'Big Brother'-avontuur. Maar hoe zit het nou met dit koppel?

"Zij heeft iets dat ze in de buitenwereld op te lossen heeft"

Grace en Tobias, vaak samengevoegd als 'Gracias', trokken al vroeg in het experiment naar elkaar toe. Tobias was al heel snel onder de indruk van de looks van Grace, andersom ook overigens, maar voor Grace was het leeftijdsverschil van acht jaar toch best een beetje groot. 

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en de harten van de twee tortelduifjes klopten elke keer een stukje harder als ze met elkaar waren. In de uitzending van gisteren vertelt Grace aan Tobias in een een-op-een vraaggesprek dat ze erachter kwam dat hij belangrijk voor haar was toen hij door een blessure het huis kortstondig moest verlaten. "Ook al was het huis vol, ik voelde me wel eenzaam. En toen wist ik ook dat ik je leuk vond", vertelt ze.

Big Brother-'koppeltje' uit elkaar getrokken vlak voor finale
Lees ook

Big Brother-'koppeltje' uit elkaar getrokken vlak voor finale

De twee waren onafscheidelijk, maar toch hielden ze de lipjes stijf op elkaar toen ze gisteren afscheid moesten nemen. Tobias vertrok uit het 'Big Brother'-huis en de fans van het koppel moesten het doen zonder mond-op-mond contact tussen 'Gracias'. Balen.

Maar hoe zit het nou met die twee? Tobias geeft tekst en uitleg in de studio van 'Big Brother': "We zijn echt hele goede vrienden en het mag duidelijk zijn dat we elkaar aantrekkelijk vinden. En dat we nog wat te bespreken hebben samen. Maar zij heeft iets dat ze in de buitenwereld op te lossen heeft."

Wat bedoelt hij daar precies mee? "Ze zei in het begin dat ze al iemand in de buitenwereld had. Daar ga ik niet tussenkomen. Daar heb ik geen zin in. Ik ben heel blij met de vriendschap. Het is nu gewoon wat het is." Of de twee na het 'Big Brother'-avontuur toch nog samenkomen? De tijd zal het leren.

'Big Brother' zie je elke werkdag om 20.30 uur op RTL 5 en bij Videoland. Aankomende zaterdag is de finale om 20.00 uur te zien op RTL 5. En deze week kan je nog genieten van de livestream bij Videoland.