Humberto

Humberto ontvangt nieuwe RTL-collega Renze Klamer

Door RTL··Aangepast:
Humberto ontvangt nieuwe RTL-collega Renze Klamer
RTL

Deze week werd bekend dat Renze Klamer overstapt naar RTL. Hier krijgt hij onder andere zijn eigen talkshow in augustus. Vanavond vertelt hij in 'Humberto' over de overstap, het stoppen van 'De Vooravond' en over zijn nieuwe talkshow op RTL 4.

Verder in 'Humberto'. De oorlog in Oekraïne is langer dan een maand bezig. Al die tijd deed correspondent van het RTL Nieuws Olaf Koens verslag. Zo maakte hij twee weken geleden een treinreis van 16 uur lang, tussen honderden Oekraïners die huis en haard achterlieten. Nu is Olaf Koens even in Nederland en vanavond is hij te gast. 

Een half jaar nadat premier Rutte onderzoek beloofde en de Tweede Kamer hulp vroeg voor de ouders van de toeslagenaffaire, zijn er nog steeds honderden uithuis geplaatste kinderen niet terug bij hun ouders. Dat bleek uit Kamervragen van Pieter Omtzigt. Hij wil actie en een meldpunt om hereniging mogelijk te maken. Vanavond schuift Pieter Omtzigt aan. 

Viaplay-ster Giedo van der Garde over de tweede race van het Formule1-seizoen in Saoedi-Arabië. Kan Max Verstappen zich revancheren na vorige week? Of zijn het de rode Ferrari's die hem wederom voorbij rijden? Vanavond een terugblik. 

Kraantje Pappie, Rolf Sanchez en Thomas Acda bundelen hun krachten voor de nieuwe single ‘Missen Zou’. Het nummer is het themalied voor de extra concertreeks van Vrienden Van Amstel Live. Vanavond spelen zij het live bij Humberto in de show. 

'Humberto' zie je vanavond rond de klok van 21.30 uur op RTL 4.