GTSTROEVE START

Ferry Doedens voelde geen klik met Marly van der Velden tijdens auditie GTST: 'Arrogant meisje'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLFerry Doedens voelde geen klik met Marly van der Velden tijdens auditie GTST: 'Arrogant meisje'
RTL

Ferry Doedens (32) is al jaren een trouwe kijker van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' wanneer hij in 2009 mag auditeren voor de rol van Lucas Sanders. Tijdens deze castingdag moet hij een scène spelen met Marly van der Velden (35). En dat vindt de acteur indertijd behoorlijk spannend, zo vertelt hij in een nieuwe aflevering van 'Oude Tijden'.

"Ik dacht: oh mijn god, ik moet straks een scène met haar spelen"

Ferry weet het nog als de dag van gisteren: “Het was in Aalsmeer. Ik moest toen auditie doen, samen met jou. En jij liep langs en ik dacht: jij bent net zoals op televisie. Een onaardig en arrogant meisje!”

Marly giert het uit tijdens de bekentenis van haar soapbroertje: “Je vond me dus een kutwijf?!” Dat vindt Ferry dan weer te ver gaan: “Een kutwijf klinkt gelijk zo heftig.” “Hoezo? Dat denken wel veel mensen”, aldus Marly.

Cecilia Adorée baalt nog van GTST-exit door Ferry Doedens: 'Heel raar gegaan'
Lees ook

Cecilia Adorée baalt nog van GTST-exit door Ferry Doedens: 'Heel raar gegaan'

“Dat is waar", vervolgt Ferry. "Hoewel ik nu denk dat dat niet meer zo is, in die tijd nog wel. Maar ik weet dat moment nog zo goed, Marly. Jij liep langs en je zei niet eens gedag. Ik dacht: oh mijn god, ik moet straks een scène met haar spelen. En straks vindt ze me helemaal niet aardig. Zullen al die andere mensen dan ook zo zijn?”

De twee komen niet meer bij van het lachen. “Ik vond het heel spannend. Ik was best wel zenuwachtig. Want ik dacht: tja, dit is Nina.”

Inmiddels zijn de twee goed bevriend met elkaar. Marly hoopt dan ook dat Ferry ondanks zijn misstappen weer terugkeert in Goede Tijden, Slechte Tijden. Welke verhaallijn ze voor ogen hebben voor Nina en Lucas, dat zie je in een nieuwe aflevering van Oude Tijden

Lees meer over
Ferry DoedensMarly van der Velden