Funda-vondst

Je verwacht nooit wat er achter deze voordeur schuilt

Door Lana Schut··Aangepast:
© Funda | Makelaardij Van der HouwenJe verwacht nooit wat er achter deze voordeur schuilt
RTL

Gelegen op een industrieterrein tussen het groen, doet deze woning je eerder denken aan een bedrijf- of scoutinggebouw maar niks is minder waar. Achter de voordeur schuilt een heuse parel. Een blikvanger door de grote ruimtes, de houten constructies en de karakteristieke elementen. En ben jij een sportieveling, dan kan je los want deze woning heeft een geheel eigen sportschool. En dit alles op tien minuten afstand van het centrum van Groningen. Nieuwsgierig geworden?

Boomhutgevoel

Als je dit huis vanaf de buitenkant ziet, zou je niet denken dat hier een karakteristieke parel achter schuilt. De binnen- en buitenkant zijn wat dat betreft echte tegenpolen. Het aanzicht is niet direct aantrekkelijk maar zodra je binnenloopt word je verrast. De muren en het plafond zijn van hout en wanneer je door de ramen kijkt zie je de de toppen van de bomen: het lijkt wel een boomhut. De grote raampartijen zorgen hierbij voor veel lichtinval. 

© Funda | Makelaardij Van der Houwen
© Funda | Makelaardij Van Der Houwen

En kijk eens naar de vloer, een samenspel van kleine tegeltjes in verschillende kleuren geven het karakteristieke gevoel. En we blijven nog even bij het boomhut gevoel want middels een kleine wenteltrap klim je omhoog naar de uitkijktoren.

© Funda | Makelaardij Van der Houwen

Omgeving

Deze woning is vrijstaand en heeft veel groen om zich heen. Daarnaast zit je dicht bij de stad, in ongeveer 10 minuten sta je in het centrum van Groningen. Houd jij van rust, de natuur om je heen maar de reuring binnen handbereik, dan is deze woning een win-win. 

© Funda | Makelaardij Van Der Houwen

Voor de sportievelingen

Ga je hier wonen, dan heb je écht geen excuus meer om niet naar de sportschool te gaan. Je rolt hier namelijk letterlijk vanuit je bed, de loopband op. Het huis beschikt over een eigen sportschool van +- 100m2 groot. 

© Funda | Makelaardij Van Der Houwen

Prijskaartje 

Voor dit enorme huis, privé gelegen, omringd door bomen en op maar tien minuten van centrum Groningen, betaal je 575.000 euro k.k. Geïnteresseerd of gewoon nieuwsgierig naar de rest van het huis? Bekijk de Funda-pagina voor meer foto’s en informatie. 

Fotografie

Funda | Makelaardij Van Der Houwen

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier:
Lees meer over
WoningmarktInterieurinrichting