Funda-vondst

Funda vondst: met een loopbrug naar je eigen bruine kroeg

Door Emma van Wichen··Aangepast:
Funda vondst: met een loopbrug naar je eigen bruine kroeg
RTL

Wanneer je naar de voorkant van dit voormalige pakhuis in Veenendaal kijkt, denk je vooral aan een mooie woning met oude elementen. Maar niets is minder waar, swipe even verder en je ziet een huis met twee totaal verschillende stijlen. Van modern, veel licht en glazen loopbruggen tot een ouderwetse bruine kroeg. Het kan allemaal van jou zijn.

Zoals op Funda wordt beschreven kent dit huis een rijke geschiedenis. Voorheen was het namelijk een pakhuis van een textielgroothuis en tijdens de Tweede Wereldoorlog fungeerde de woning als ziekenhuis. Maar de huidige eigenaar zag dat het huis als woning nog meer potentie had. Met een creatieve blik stak hij het pand in een modern jasje mét een wel heel gezellige twist. 

Feestje bij jou?

Het huis is voorzien van een aantal opvallende elementen. Denk aan verschillende glazen loopbruggen om van kamer naar kamer te lopen, een stalen hangstoel middenin de eetkamer, een lift, een dakterras. En als klap op de vuurpijl: een complete bruine kroeg met pooltafel. 

Kast van een huis

Aan deze veelzijdige woning hangt wel een prijskaartje: voor 1,75 miljoen euro staat het statige pand te koop. Maar dan woon je wellicht wel in één van de grootste huizen van Nederland (515 m2) en naar de kroeg hoef je ook niet meer. Alle gezellige borrels en poolavonden kunnen gewoon bij jou thuis georganiseerd worden. Geïnteresseerd of gewoon nieuwsgierig naar de rest van het huis? Bekijk de Funda-pagina voor meer foto’s en informatie.

Fotografie

Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V