Eigen Huis & Tuin

Funda vondst: deze villa heeft een zwembad mét Feyenoord-logo

Door Marjolein Sintenie··Aangepast:
Funda vondst: deze villa heeft een zwembad mét Feyenoord-logo
RTL

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En... dan vind je weleens wat! Dit keer een prachtige vrijstaande villa met een zwembad inclusief het Feyenoord-logo.

Ben jij of ken jij iemand die he-le-maal weg is van Feyenoord? Dan is dit het ultieme droomhuis. Deze vrijstaande villa heeft namelijk een heerlijk zwembad in de tuin mét Feyenoord-logo. Ja, dat lees je goed. Kijk maar:
 

Vrijstaande villa

Je zou misschien denken dat dit huis in of rond Rotterdam ligt, maar toch moet je nog even verder naar het Zuiden zakken voor dit pareltje. De vrijstaande villa, mét prachtig rieten dak, ligt namelijk in Hank, een dorpje in de Noord-Brabantse gemeente Altena.

De villa is in 2006 gebouwd en staat momenteel te koop voor een vraagprijs van €649.000.

Binnenkijken

Allemaal leuk en aardig die tuin, maar hoe ziet het huis er van binnen uit? 'Helaas', binnen geen Feyenoord taferelen, maar een neutrale en moderne inrichting.

Zoekplaatje

Ook geinig: zoek het huis eens op in Google Maps door gewoon op ‘Hank’ te zoeken. Wedden dat je ‘m zó gevonden hebt?! Kan niet missen met dat zwembad!

Hebben?

Geïnteresseerd in het huis? Of wil je gewoon nog even verder naar binnen kijken? Bekijk hier de Funda-pagina.

Fotocredits
Alle foto’s: Funda  

Lees meer over
Binnenkijken