Meld je aan voor Eigen Huis & Tuin

Kan jouw tuin een opknapbeurt gebruiken? Meld je tuin aan voor Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Door Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven··Aangepast:
Kan jouw tuin een opknapbeurt gebruiken? Meld je tuin aan voor Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven
RTL

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven is op zoek naar tuinen, dakterrassen en balkons die een groene opknapbeurt kunnen gebruiken. Heb jij een buitenruimte die een frisse en bovenal groene make-over mag ondergaan? Geef je dan nu op!

Tom en zijn tuinteam zijn voor Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven op zoek naar leuke en uitdagende tuinprojecten. Tuinen die een frisse opknapbeurt én vergroening kunnen gebruiken. Dus droom jij van een strandtuin, een tuin in mediterrane sferen of een biodiverse tuin waar vogels en insecten zich helemaal thuis zullen voelen? Meld je tuin dan aan! 

Groen! 

Binnen het programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Ook op tuingebied willen we daar de focus meer op leggen. Meer groen in de tuin en onze kijkers inspireren om dat ook te doen. Herken jij jezelf in een van de volgende profielen, meld je dan hier aan!

Heb jij een... 

..royale, maar tikkie kale tuin die wel wat knusser ingedeeld mag worden? Of wil je een tuin waarin je het hele jaar door het gevoel krijgt op vakantie te zijn? Of heb je een heerlijke plek op het zuiden, maar mis je toch wat schaduw en een fijne speelplek voor de kinderen?

Heb je geen tuin, maar wel een fijn balkon die je graag wat praktischer en sfeervoller ingedeeld zou willen zien? Of een dakterras waar meer privacy geen overbodige luxe is? Meld je dan aan via deze link en wie weet komt ons tuinteam binnenkort wel jouw kant op. 

Goed om te weten

Toegegeven, van een grootse verbouwing komt het niet in de twee dagen tijd die er per project is gereserveerd. Maar kleinere metamorfoses, slimme oplossingen, planten en indelingen omgooien, daar zijn we natuurlijk erg goed in! We denken graag met je mee om jouw plekje buiten die prachtige, groene en duurzame upgrade te geven.

Aanmelden

Meld je snel aan via deze link en wie weet komt ons tuinteam je binnenkort helpen! 

Fotocredits 

Sonja Velda

Planten- of dierenvraag? Stel 'm aan Tom of Piet!
Lees ook

Planten- of dierenvraag? Stel 'm aan Tom of Piet!

Dit is een artikel van
Lees meer over
Eigen Huis & Tuin Lekker Leven