Funda-vondst

Funda-vondst: deze prachtige villa heeft een eigen bruine kroeg (mét zwembad en paardenstal)

Door RTL Wonen··Aangepast:
© Funda | Vrieling MakelaardijFunda-vondst: deze prachtige villa heeft een eigen bruine kroeg (mét zwembad en paardenstal)
RTL

Kroegtijgers, waterratten en dierenliefhebbers opgelet! We zouden zomaar je droomhuis gevonden kunnen hebben. Deze prachtige villa is qua interieur niet alleen om door een ringetje te halen, maar heeft nog veel meer te bieden! Wat dacht je van een paardenstal, zwembad, hertenkamp én een bruine kroeg?! En vooral die kroeg vormt nogal een groot contrast met de rest van de woning.

Droomhuis checklist

In het Overijsselse Heemserveen – het landelijke buitengebied van Hardenberg – staat een prachtige villa te koop die zo’n beetje aan alle eisen van een droomvilla voldoet. Denk aan een gelikt interieur waar alles klopt, een slaapkamer met badkamer ensuite, een moderne keuken met kookeiland, een zwembad, een paardenstal, maar ook een ‘stalling’ voor een stuk of wat auto’s. 

Ook hoort er nog een flinke lap grond, waar momenteel een paar hertjes grazen én er staat nog een extra ‘bijgebouw’ dat eigenlijk gewoon een tweede woning op zich is. Maar de leukste verrassing van het huis? De bruine kroeg in het tweede bijgebouw aan het zwembad ligt. 

Klik op de pijltjes rechts om de rest van de woning te bekijken. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Klik op de pijltjes rechts om de rest van de woning te bekijken. 

Nu is een kroeg aan huis op zich al niet iets wat je achter elke voordeur tegenkomt. Maar zeker wanneer je het interieur van de villa bekijkt verwacht je al helemaal niet zó’n ruimte aan huis. 

© Funda | Vrieling Makelaardij

Coureurshuis 

Voor de oplettende kijkers onder ons, wie de overige foto’s van het huis bekijkt zal ongetwijfeld opmerken dat hier liefhebbers van snelle auto’s wonen. Er zijn meerdere trofeeën én een race simulator te spotten met daarbij de naam van coureur Kas Haverkort, vermoedelijk een van de bewoners in kwestie. Een jong talent (20) in de motorsportwereld. 

Mag wat kosten 

Dat mag wel wat kosten, horen we je denken. Inderdaad, €1.790.000 (kosten koper) om precies te zijn. Geïnteresseerd of gewoon nieuwsgierig naar de rest van het huis? Bekijk de Funda-pagina voor meer foto’s en informatie. 

Fotografie 

Funda | Vrieling Makelaardij

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: