De eerste namen

Dit zijn de verleiders van Temptation Island VIPS

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDit zijn de verleiders van Temptation Island VIPS
RTL

De koppels van Temptation Island VIPS zijn al een paar dagen bekend, maar vandaag worden dan ook de eerste verleiders onthuld...

Fabiola

Zo doet Fabiola mee aan Temptation Island VIPS! De krullenbol werd bekend door haar deelname aan Holland's Next Top Model. Fab moest jammer genoeg in de eerste aflevering de model mansion alweer verlaten, maar wellicht boekt de knapperd meer succes in Temptation Island VIPS door één van de mannen te verleiden...

Fabiola© RTL
Fabiola

Dorien

Ook Dorien Rose zal te zien zijn in het veelbesproken programma. De look a like van Angelina Jolie was eerder al te zien in Voetbalvrouwen en Moordvrouwen. Nu zal ze dus haar opwachting maken als verleidster in Temptation Island VIPS!

Dorien© RTL
Dorien

Thies

Thies is model en studeert online marketing. Voor de rest is er weinig bekend over deze knapperd, maar gezien zijn fijne sixpack zal hij heel wat dames het hoofd op hol gaan brengen...

Thies© RTL
Thies

Vinz

En dan is daar ook nog Vinz, een tattoomodel dat in menig blad gestaan heeft de afgelopen jaren. Aangezien Temptation Island VIPS-kandidate Rosanna erg into mannen met tattoos is zou het weleens zo kunnen zijn dat Roos zal gaan zwichten voor de charmes van deze getatoeëerde hunk...

Vinz© RTL
Vinz

Danique

Ook Danique is dit seizoen van de partij! Deze Vlaamse schone is een echte carrièretijger. Zo heeft ze een eigen schoonheidssalon en runt ze haar eigen entertainmentbureau. Wat een vrouw!

Danique© RTL
Danique

Karim

Karim zal ook alles op alles gaan zetten om de hartjes van de dames te veroveren. Zal het gespierde model soms achter Rowena aangaan? Of kiest hij toch voor Rosanna?

Karim© RTL
Karim

Kelly Ross

Kelly Ross is terug van weggeweest! Kelly werd bekend door haar deelname in 2011 aan Oh Oh Europa samen met boezemvriendin Jill. Nu is de blondine dus terug op de televisie als verleidster in Temptation Island VIPS.

Kelly© RTL
Kelly

Mike

En tot slot is daar nog Mike. Mike is een zelfverzekerde womanizer. Door zijn uiterlijke verschijning en positieve energie, komt hij gemakkelijk in contact met vrouwen. Naar eigen zeggen versiert hij nog een baksteen.
 

Mike© RTL
Mike

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma