de ultieme test

Temptation Island VIPS in de maak?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP en YouTube KalvijnTemptation Island VIPS in de maak?
RTL

Acteur Oscar Aerts plaatst op zijn Instagram Stories dat hij gevraagd is voor een VIPS versie van Temptation Island. En hij is niet de enige BN'er die gevraagd is voor een seizoen vol VIPS.

"Zal ik gaan?"

Bij de vraag plaatst hij: "Zal ik gaan?". Oscar en zijn vriendin Jessica zijn al een aantal jaar samen en hebben zelfs een zoontje. Het zou niet de eerste keer zijn dat Oscar naar een tropisch eiland gaat zonder zijn vriendin. Hij deed een paar jaar geleden al eens mee met Expeditie Robinson.

© Instagram Oscar Aerts

Ook Mascha van Beautygloss is gevraagd voor het VIPS seizoen. In een vlog die ze begin februari plaatst neemt de vlogster het nieuwste seizoen door met haar vriend Gregor en laat ze weten dat ze gevraagd is: "Ik kan het nu wel vertellen toch? Of we mee willen doen. Ik sprong door de kamer. Een dream come true", zegt Mascha. "Wij zijn zo'n fan, wat een eer. Maar nee!"

Pauline Wingelaar (van Echte Gooische Meisjes), Jessie Jazz Vuijk en YouTuber Kalvijn laten eind december ook weten ooit gevraagd te zijn. 

In een reactie aan RTL Boulevard laat tv-zender RTL weten dat er geen plannen zijn voor een Temptation Island gevuld met BN'ers. 

Lees meer over
Tv-programma