GTSTRILLENDE HANDJES

GTST komt met eerste wintercliffhanger

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykGTST komt met eerste wintercliffhanger
RTL

Het beloven enerverende feestdagen te worden in Meerdijk dit jaar. 'Goede Tijden, Slechte Tijden' krijgt namelijk de eerste wintercliffhanger, zo maakt RTL vandaag bekend.

De spanning stijgt rond de kerst naar ongekende hoogte in GTST. De makers beloven een wintercliffhanger vol verbazing en ontroering en een enorme, onverwachte wending. 

De wintercliffhanger is op donderdag 28 december om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Videoland-kijkers kunnen de aflevering al een week van tevoren zien.

Schrijver GTST geeft opheldering over ongelukkige verhaallijn: 'We wilden het verhaal intact laten'
Lees ook

Schrijver GTST geeft opheldering over ongelukkige verhaallijn: 'We wilden het verhaal intact laten'

De grote vraag is natuurlijk voor welke personages de wintercliffhanger slecht nieuws gaat betekenen. Worden de Verduyntjes dit keer gespaard, of krijgt het gezin van Saskia (Tamara Brinkman) en Julian (Cas Jansen) nog meer ellende te verduren? Draait het om de familie Sanderse en het herstel van Stefano (Bas Muijs)? Of betreft het soapvedette Laura (Jette van der Meij)?

Na de zomercliffhanger wordt de nieuwe castfoto druk besproken door kijkers. Sommigen zien het als een spoiler van het vertrek van Shanti (Bertrie Wierenga), Nina (Marly van der Velden), Demi (Noa Zwan) én Jonathan (Thijs Boermans) uit de serie.

Lees meer over
GTST