GTSTIJD VAN KOMEN EN GTSTIJD VAN GAAN

GTST-kijkers gaan los over nieuwe castfoto: Marwan terug, Nina weg?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykGTST-kijkers gaan los over nieuwe castfoto: Marwan terug, Nina weg?
RTL

In aanloop naar de start van het nieuwe seizoen is vandaag een nieuwe castfoto van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' naar buiten gebracht. Die maakt op social media veel los onder kijkers. Ze zien namelijk nieuwe gezichten én een oude bekende, maar vrezen ook dat enkele vertrouwde 'GTST'-personages de serie gaan verlaten.

"Als dit betekent dat Shanti en Nina uit de serie verdwijnen, dan vind ik dat niet leuk"

Wie overleeft de kettingbotsing van de cliffhanger wel en niet? Het gaat erom spannen in de eerste week van het nieuwe seizoen GTST. Vanaf maandag 28 augustus kunnen kijkers bij RTL 4 zien hoe het de Meerdijkers vergaat na het schokkende ongeluk. Videoland-kijkers kunnen de eerste vier afleveringen nu al op de streamingdienst zien. Maar voor zowel de kijkers die nog even moeten wachten als de fans die al een voorsprong hebben, roept de nieuwe castfoto grote vraagtekens op.

Nieuwe castfoto GTST: wat is de schade na de verkeerscrash?
Lees ook

Nieuwe castfoto GTST: wat is de schade na de verkeerscrash?

Ten eerste: Hassan Slaby keert terug als Marwan. Op 2 mei was te zien hoe hij met Stanley (Kenneth Herdigein) Meerdijk verlaat. Maar aangezien zijn zoontje Tom, dat hij samen met Demi (Noa Zwan) heeft, achterblijft, leek een terugkeer al niet ondenkbaar. In de RTL-serie De Zomer Van sluit Hassan, die te zien is in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, onlangs een comeback niet uit (zie onderstaande video). En inderdaad, Marwan prijkt op het nieuwe kiekje van de cast van seizoen 51. Achter Shanti (Bertrie Wierenga), met wie iets vreemds aan de hand lijkt te zijn... 

Op Instagram post GTST de exacte castfoto die RTL Boulevard deze ochtend deelt, maar dan met een opmerkelijk effect. Na een paar seconden verdwijnt onder anderen Shanti, die ook nog eens opvallend ver uit de buurt van Rik (Ferri Somogyi) staat, van de foto. Net als Jonathan (Thijs Boermans, die in onderstaand TikTok-filmpje een kijkje achter de schermen bij de fotoshoot geeft), Nola (Noa Jacobus) en Nina (Marly van der Velden). 

Kijkers zijn in rep en roer. Is dit een dikke, vette spoiler waarmee het vertrek van Bertrie, Thijs, Noa én Marly wordt aangekondigd? 'Als dit betekent dat Shanti en Nina uit de serie verdwijnen dan vind ik dat niet leuk', klinkt het. Een ander pent: 'Waarom verdwijnen er mensen? Oei oei, dit is niet leuk...' Ook wordt gespeculeerd dat dit mogelijk wijst op de potentiële dodelijke slachtoffers van de kettingbotsing.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

En dan zijn er ook nog eens twee nieuwe gezichten te zien. Of nou ja, kijkers maken voor de zomercliffhanger al even kennis met ze: actrice Jasmine Sendar maakt in mei haar entree in De Koning. En Mats (Rowan Veltman), de mysterieuze jongen die Shanti verzoekt zijn haar blauw te verven en vervolgens zonder te betalen wegrent, blijkt nu dus ook een vast personage in Nederlands langstlopende soapserie te worden. 

Grote afwezige op de castfoto is actrice Camilla Meurer, die voor de zomercliffhanger haar comeback maakt als Monica de Klein. Gaat zij dan toch geen rol spelen in het leven van Manu?

GTST is vanaf maandag 28 augustus te zien bij RTL 4. Voor wie nog tot dan moet wachten, heeft deze eerste beelden om op te teren: 

Lees meer over
Hassan SlabyMarly van der VeldenBertrie WierengaThijs BoermansNoa JacobusJasmine SendarGTST