STRONT AAN DE KNIKKER

John verpest ontbijt in Lang Leve de Liefde: 'Aan de diarree'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Lang Leve de Liefde/SBS6John verpest ontbijt in Lang Leve de Liefde: 'Aan de diarree'
RTL

Froukje en John kunnen heel wat met elkaar lachen in de nieuwste aflevering van 'Lang Leve de Liefde'. Maar romantisch gezien zit er niet veel in voor de twee. John voelt namelijk geen aantrekkingskracht tot Froukje en op zijn beurt lijkt John niet echt een romanticus te zijn. Dat blijkt wanneer John tijdens het ontbijt over diarree begint te praten.

"Moet ik van schijten. Kom ik aan de diarree"

Na een hele dag samen te zijn geweest, treffen John en Froukje elkaar aan de ontbijttafel. Tot de verbazing van Froukje werkt John zijn yoghurt razendsnel naar binnen. Ze vertelt dat ze eigenlijk al best wat op heeft, waaronder twee bakken koffie. "Ja, ik drink geen koffie hoor", zegt John terwijl hij zijn ontbijt verder wegwerkt. "Moet ik van schijten. Kom ik aan de diarree", deelt hij ongegeneerd. "Ik ben yoghurt aan het eten. Gadverdamme!", roept Froukje meteen. "Dank je wel."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kijkers snappen niet waarom Johan Vlemmix Kiki dumpt in Lang leve de liefde
Lees ook

Kijkers snappen niet waarom Johan Vlemmix Kiki dumpt in Lang leve de liefde

Dat de vonk niet is overgeslagen, is wel duidelijk. "Ik vond het gezellig. We hebben een leuke dag gehad", zegt John tegen Froukje. "Je bent sociaal, zorgzaamheid dat zit wel goed", vervolgt hij. Maar John neemt ook geen blad voor zijn mond: "Ik val op wat dunnere vrouwen. Ik mis de aantrekkingskracht."

Ook Froukje besluit dat er geen vervolg komt. "Ik heb gekozen voor niet verlengen. Ik denk dat dat wel duidelijk was." Dat gaat John helemaal niet in de koude kleren zitten. "Nou hartstikke mooi. Dan gaan we onze spullen pakken." Lachen nemen ze afscheid. "Heel veel succes met de rest van je leven."

Benieuwd naar hoe de andere dates verlopen? Lang Leve de Liefde kun je hier terug- en vooruitkijken.

Lees meer over
Lang Leve de Liefde