THE REAL HOUSEWIVES OF MEERDIJK

Bertrie Wierenga terug op de set van GTST: 'Eindelijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykBertrie Wierenga terug op de set van GTST: 'Eindelijk'
RTL

Kijkers van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' hebben in september Shanti (Bertrie Wierenga, 34) voor onbepaalde tijd uit Meerdijk zien vertrekken. Haar fans kunnen opgelucht ademhalen, want de actrice is teruggekeerd op de set. Dit blijkt uit een filmpje dat 'GTST' op social media deelt.

"Mijn gezicht is een raadsel"

Shanti is medio september vertrokken naar Paraguay, om daar haar moeder, Billy de Palma (Lone van Roosendaal), te steunen na haar breuk met Richard van Nooten (Edwin Jonker). Wanneer en of ze terugkeert, is voor kijkers een raadsel. Maar door een geinige video die GTST deelt, springen Shanti's fans nu een gat in de lucht: ze is er weer! 

De drama in The Real Housewives of Amsterdam is niets vergeleken met wat de dames in GTST te verduren krijgen. Fans van beide series smullen dan ook van een onverwachte combinatie: The Real Housewives of Meerdijk. Daarin playbackt Shanti terwijl de leuze van Real Housewife Tamara Elbaz te horen is: "Mijn gezicht is een raadsel maar mijn mening is altijd glashelder." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Verdrietig nieuws Billy de Palma heeft verstrekkende gevolgen voor Shanti in GTST
Lees ook

Verdrietig nieuws Billy de Palma heeft verstrekkende gevolgen voor Shanti in GTST

'Yaaayy Shanti komt eindelijk terug!' klinkt het in de reacties op het filmpje. 'Is Shanti terug?! Werd tijd', pent een ander. 'En laat haar blijven verdorie! En Saskia en Julian (die plannen bespreken om tijdelijk naar het buitenland te gaan, red.) ook!'

Het is alsnog de vraag of Shanti GTST wellicht gaat verlaten. De nieuwe castfoto doet een hoop stof opwaaien, aangezien het eerder ook het vertrek van Noa Zwan verklapt. Bertrie speelt momenteel ook de hoofdrol in de musical De Tocht.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland. Bertrie mag een heuse Televizier-Ring meenemen naar Meerdijk:

Lees meer over
Bertrie WierengaGTSTThe Real Housewives of Amsterdam