DE HOOGSTE GTSTIJD

Thijs Boermans zegt Meerdijk vaarwel: 'Tijd nodig'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLThijs Boermans zegt Meerdijk vaarwel: 'Tijd nodig'
RTL

Begin dit jaar maken kijkers van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' kennis met Jonathan, de buitenechtelijke zoon van Henk. Het lijkt er nu op dat acteur Thijs Boermans (27) na nog geen jaar (tijdelijk) afscheid neemt van die rol.

"Ik kan hier niet langer blijven"

Met een fles champagne in zijn handen brengt Jonathan in de aflevering van woensdagavond goed nieuws aan Henk en Laura. Hij heeft een nieuwe baan bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Daar moet hij Meerdijk alleen wel voor verlaten. "Het is in Groningen en ik ga daar ook naar een huis zoeken." 

Er is alleen nog één zaak in Meerdijk die Jonathan niet los kan laten: die van zijn overleden moeder en de rol die Ludo daar al dan niet in speelt. "Ik moet nog een zaak afmaken en dan ga ik. Ik kan hier niet langer blijven", vertelt Jonathan zijn vader. Op de vraag of hij hulp wil, antwoordt de ambitieuze advocaat: "Ik heb gewoon tijd nodig." Ondertussen weet de kijker dat Jonathan een sluw plan in werking heeft gezet om wraak te nemen op Ludo via Janine... 

Thijs Boermans deelt pijnlijk detail over GTST-scène met Ludo Sanders
Lees ook

Thijs Boermans deelt pijnlijk detail over GTST-scène met Ludo Sanders

Thijs heeft nog niets gedeeld over een mogelijk definitief vertrek uit GTST. Of hij na de kerst nog terugkeert is dus nog onduidelijk, al zijn er dus nog losse eindjes. Zeker is wel dat hij in het echte leven vader wordt. Over niet al te lange tijd - onlangs liet Thijs los dat Anna Nooshin al hoogzwanger is - verwelkomt hij zijn eerste kind en geniet dan vast volop van z'n vaderschapsverlof. 

Deze veelbesproken castfoto leek de exit van Thijs al eerder te verklappen. Ook het vertrek van Noa Zwan is hiermee achteraf gezien al onthuld.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Lees meer over
Thijs BoermansGTST