IJZINGWEKKEND

Betekent de wintercliffhanger de exit van dit GTST-personage?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykBetekent de wintercliffhanger de exit van dit GTST-personage?
RTL

Na een huiveringwekkende zomercliffhanger trakteert 'Goede Tijden, Slechte Tijden' kijkers in december ook op een bloedstollende wintercliffhanger. De feestdagen lijken alleen een heel zwart randje te krijgen in Meerdijk.

De afgelopen maanden hebben kijkers kunnen zien hoe de criminele rechercheur Kaan (Achmed El Jennouni) het Bing (Everon Jackson Hooi) heel moeilijk heeft gemaakt. Zijn sluwe praktijken bereiken nu een hoogtepunt, waar Linda Dekker (Babette van Veen) het grootste slachtoffer van dreigt te worden. De makers beloven onlangs al een 'enorme, onverwachte wending' in de wintercliffhanger. 

Babette van Veen zag terugkeer GTST niet aankomen: 'Ik heb een heel afscheid gehad'
Lees ook

Babette van Veen zag terugkeer GTST niet aankomen: 'Ik heb een heel afscheid gehad'

Linda is samen met Wies (Nzinga Naïma) door Kaan ontvoerd. Lang verhaal kort: Luuk (Kees Boot) wil zijn verloofde uiteraard uit de klauwen van de crimineel redden en schakelt daarom de rijksrecherche in. Maar door een onzorgvuldigheid heeft Kaan door dat ze hem in het vizier hebben. Er volgt een ontsnappingspoging, waarbij Linda uiteindelijk uit de auto rolt en Kaan, die vervolgens zelf onder schot wordt gehouden, op haar schiet. Luuk kijkt in volledige shock uit zijn ogen naarmate hij dichter bij Linda, die roerloos op de grond ligt, komt... Moeten kijkers nog voor het jaareinde afscheid nemen van een van de smaakmakers van het soapdorp? 

In onderstaande video neemt Babette (Linda) ons mee achter de schermen van GTST.

Na de zomercliffhanger wordt de nieuwe castfoto druk besproken door kijkers. Sommigen zien het als een spoiler van het vertrek van Shanti (Bertrie Wierenga), Nina (Marly van der Velden), Demi (Noa Zwan) én Jonathan (Thijs Boermans) uit de serie. Tot nu toe is alleen Demi echt vertrokken uit de serie en nu heeft ook Jonathan Meerdijk verlaten...  

Lees meer over
Babette van VeenGTST