BEKEND GTSTEZICHT

Aha! Dit is dus de soapdochter van Jasmine Sendar in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykAha! Dit is dus de soapdochter van Jasmine Sendar in GTST
RTL

Jasmine Sendar (46) onthult onlangs leuk 'GTST'-nieuws; kijkers maken binnenkort kennis met haar dochter in de soap. In de vooruitblik op de volgende aflevering wordt maandag al duidelijk dat het meisje een bekende is.

"Je zult het merken ook dat ze er is"

Stukje bij beetje wordt er meer duidelijk over Elisa, die als fysiotherapeute de reddende engel van menig Meerdijker is. Onlangs geeft Jasmine prijs dat de dochter van haar personage ook haar opwachting maakt. "En je zult het merken ook dat ze er is", teast ze dan. 

Jasmine Sendar licht tipje van de sluier op over soapdochter in GTST
Lees ook

Jasmine Sendar licht tipje van de sluier op over soapdochter in GTST

Wie na de GTST-aflevering van maandag nog heel even is blijven hangen op RTL 4, heeft al kennis kunnen maken met Elisa's dochter: Naomi. Het blijkt het meisje te zijn dat het eerder aan de stok kreeg met een vriend van Steef, nadat hij een naaktfoto van haar maakte terwijl zij onder de douche stond. Zij wordt nu de nieuwe huisgenoot van Steef. Dat is vast een verrassing voor Julian (Cas Jansen), die een heimelijke romance met haar moeder heeft en elkaar nu nog meer gaan zien.

© RTL

Dat Elisa een dochter heeft, wordt eerder al duidelijk door de beruchte spacebrownies. Half Meerdijk sloeg aan het trippen en overgeven nadat de fysiotherapeute het zoete baksel uitdeelde, niet wetende dat er wiet in zat. Wat heeft Naomi nog meer voor Meerdijk in petto?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Lees meer over
Jasmine SendarGTST