CASA DI OH-OH

Rob Goossens over nachtelijke appjes Gordon: 'Ik was de klos'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRob Goossens over nachtelijke appjes Gordon: 'Ik was de klos'
RTL

Afgelopen zondag kan Gordon (55) eindelijk zijn verhaal doen rond de break-up met Gavin tijdens een speciale winteruitzending van 'Casa di Beau'. Zijn comebackinterview valt echter niet in goede aarde vanwege zijn suggestie dat zijn ex mogelijk, net als zijn overleden broer, schizofreen zou zijn. In 'RTL Boulevard' uit Rob Goossens (33) stevige kritiek. Met als gevolg dat Gordon Rob midden in de nacht appjes stuurt. Dat vertelt de journalist in de nieuwste aflevering van 'De BLVD Podcast'.

"Gordon heeft er een handje van om in dit soort situaties 's nachts te gaan appen"

Tijdens de podcast begint Bridget met de opmerking dat er geen sprake was van 'hoor en wederhoor' in Beaus interview met Gordon, waarin hij over zijn ex Gavin spreekt. Rob is het daar volledig mee eens. Daarover gaf hij eerder deze week zijn ongezouten mening in RTL Boulevard en dat is Gordon niet in de koude kleren gaan zitten.

"Jij hebt wel nog wat appjes gekregen van Gordon gekregen, begreep ik", begint Bridget. Rob antwoordt: "Gordon heeft er een handje van om in dit soort situaties ’s nachts te gaan appen, dus ik was de klos. Alleen ik heb geen idee wat hij heeft gestuurd, want ik werd wakker en ik heb twee berichtjes om half zes ’s nachts gekregen die hij alweer verwijderd had. Dus dan staat er: 'Verwijderd bericht, verwijderd bericht.'"

Beau van Erven Dorens haalt uit naar 'bloedhonden' na kritiek op Gordon-interview
Lees ook

Beau van Erven Dorens haalt uit naar 'bloedhonden' na kritiek op Gordon-interview

Volgens Rob heeft Gordon 'kwalijke dingen gezegd' in het interview. "Dat hij de schizofrenie van Gavins broer erbij haalt", bijvoorbeeld. Rob kan er niet bij dat hij dat koppelt aan het gedrag van Gavin: "Terwijl ik dan denk: kijk eens naar jezelf."

Rob vindt ook dat Gordon in het programma lacherig doet over soberheid. Dat begrijpt hij niet: Gordon is immers zelf verslaafd geweest. De zanger kampte met een drank- en drugsprobleem, waar hij in 2019 voor is behandeld. Rob is van mening dat ook hierop 'tegengas had moeten komen'.

Dit interview had volgens hem niet plaats moeten vinden. "Als ik de maker was had ik tegen Gordon gezegd: 'Hier is je skipas en ga nog lekker wat spelen op de berg. En we doen voor deze uitzending alsof we alleen met Maurice Steijn en Ruben Nicolai op pad zijn geweest.'" Hij wijst erop dat andere afleveringen van Casa di Beau ook twee gasten hebben. "Dus er was niemand geweest die er wat van had gemerkt dat het in eerste instantie de bedoeling was dat Gordon er ook in zat."

Waarom Gordon zijn appjes aan Rob weer heeft verwijderd, blijft een mysterie. Rob heeft er zo zijn eigen theorie over. "Ik denk dat hij eerst wilde zeggen dat hij het niet eens was met mijn analyse. Maar dat hij daarna dacht van: nou Rob, je hebt eigenlijk toch wel een punt, en dat hij het daarom heeft weggehaald."

Je kunt De BLVD Podcast hieronder beluisteren.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
GordonRob GoossensDe BLVD PodcastCasa Di Beau