HEAVEN ON THEIR MINDS

Opnieuw extra voorstellingen gepland voor Jesus Christ Superstar

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOpnieuw extra voorstellingen gepland voor Jesus Christ Superstar
RTL

Opnieuw zijn er extra voorstellingen aangekondigd van de Engelstalige rockopera 'Jesus Christ Superstar'. Producenten Albert Verlinde (62), Jaco Kaasschieter en Matthijs Bongertman (63) laten vrijdag weten dat er in september extra shows zijn bijgeboekt in het Nieuwe Luxor in Rotterdam en het Chassé Theater Breda. De kaarten voor die opvoeringen zijn sinds vrijdag te koop.

"De fantastische recensies en de mond-tot-mondreclame zorgen voor een enorme run op kaarten voor de musical Jesus Christ Superstar"

"De fantastische recensies en de mond-tot-mondreclame zorgen voor een enorme run op kaarten voor de musical Jesus Christ Superstar", laat Albert weten. "Dit is ongekend. In twee weken tijd zijn er bijna 50.000 kaarten verkocht. Het lijkt wel of echt iedereen naar deze voorstelling toe wil."

Jesus Christ Superstar wegens succes deze zomer terug in DeLaMar
Lees ook

Jesus Christ Superstar wegens succes deze zomer terug in DeLaMar

Eerder werd al bekend dat de musical verlengd werd met voorstellingen in Schouwburg Het Park in Hoorn. Ook keert de voorstelling in augustus terug in DeLaMar in Amsterdam, waar het in januari ook in première ging en de eerste voorstellingen werden gespeeld. In totaal zijn er nu 125.000 kaarten voor de rockopera verkocht. De bekende musical van Andrew Lloyd Webber gaat over de laatste week uit het leven van Jezus. De titelrol wordt gespeeld door zanger Jeangu Macrooy.

Lees meer over
Albert VerlindeMusical