EEN HUIS MINDER VOL

Een huis vol-familie Cudogham emotioneel na vertrek zoon: 'Voelde leegte in mezelf'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Stijn GhijsenEen huis vol-familie Cudogham emotioneel na vertrek zoon: 'Voelde leegte in mezelf'
RTL

De familie Cudogham, bekend van 'Een huis vol', heeft een emotionele week achter de rug. Ondanks dat de verhuizing van Jazz er al lange tijd aan zit te komen, valt het de familie erg zwaar dat hun zoon niet langer thuis woont.

"Gelukkig was het een leegte met een onderlaag"

In het afgelopen seizoen van Een huis vol is al te zien zoon Jazz op zoek is naar een eigen woonplek en eind vorige week is hij officieel uit huis gegaan.

Op het Instagram-account van de familie is te lezen dat de familie het moeilijk heeft met deze stap. 'Ondanks dat ik Jazz en mijzelf dit moment gun (…) voelde ik leegte. Niet alleen de leegte van de kamer waar ik in stond, maar vooral leegte in mezelf', schrijft zijn vader Iven.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Oudste zoon familie Cudogham uit Een Huis Vol gaat het huis uit: 'Nu al empty nest syndrome'
Lees ook

Oudste zoon familie Cudogham uit Een Huis Vol gaat het huis uit: 'Nu al empty nest syndrome'

Ondanks dat de familie het er moeilijk mee heeft, zijn ze blij dat Jazz op eigen benen staat. 'Maar gelukkig was het een leegte met een onderlaag van toekomst. (…) Toekomstperspectief van een jonge man die zijn leven verder gaat opbouwen.'

Het nieuwe huis van Jazz is geen onbekend terrein voor zijn ouders. Zij hebben daar zelf namelijk ook gewoond. 'Het bijzondere is dat Cynthia en ik in dezelfde woning ooit voor het eerst samen hebben gewoond.' Ook zoonlief Jazz heeft zijn eerste levensjaren in het huis doorgebracht.

Lees meer over
Een Huis Vol