GOED GTSTOEVEN

GTST deelt backstagebeelden van opnames op Curaçao

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykGTST deelt backstagebeelden van opnames op Curaçao
RTL

Onlangs zwaait RTL Boulevard Jette van der Meij (69) en Caroline De Bruijn (61) uit op het vliegveld voor hun reis naar Curaçao. Daar vinden namelijk opnames plaats voor 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Inmiddels is duidelijk dat ook Everon Jackson Hooi (41) en Babette van Veen (55) van de partij zijn. Wat maken hun personages daar mee?

GTST-acteurs worden niet vaak op zo'n snoepreisje getrakteerd. De laatste keer dat de opnames buiten Meerdijk plaatsvonden, was vijf jaar terug in Lapland ter ere van de 6000ste aflevering. Nu vinden de makers het dus tijd om weer eens over de grens te gaan, met een dik script voor onder anderen Janine. Dat maakt kijkers heel nieuwsgierig naar de verhaallijn daar. Tot die tijd moeten fans teren op de backstagebeelden die GTST deelt. Die roepen nu al vragen op, want waar zijn hun soapwederhelften Nina (Marly van der Velden) en Luuk (Kees Boot)? 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuw beleid bij GTST: na Merel en Stefano ook Linda en Luuk weg?
Lees ook

Nieuw beleid bij GTST: na Merel en Stefano ook Linda en Luuk weg?

'We mogen niets verklappen maar het gaan leuke afleveringen worden', pent GTST in een reactie onder de beelden. Een kijker gist dat deze reis naar Curaçao hoogstwaarschijnlijk te maken heeft met de zomercliffhanger of de 7000ste aflevering. 

Het is overigens niet de eerste keer dat een deel van de cast neerstrijkt op Curaçao. Sterker nog, het is voor Caroline de tweede keer. Ze blikt terug op de bewuste scène met een vechtpartij in bikini die fataal afliep voor haar tegenstander: 

Lees meer over
Babette van VeenEveron Jackson HooiCaroline de BruijnJette van der MeijGTSTCuraçao