Geen secret meer

Emma Kok geeft verpletterend optreden in Secret Duets

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLEmma Kok geeft verpletterend optreden in Secret Duets
RTL

Het nieuwe seizoen van 'Secret Duets' is weer van start gegaan. En niet zomaar... Het grote, jonge talent van Nederland, Emma Kok (15), verzorgt een prachtig optreden met presentator Jamai Loman (37).

"Ik heb nog nooit zo zuiver iets gehoord"

In Secret Duets zingen bekende Nederlanders met een secret singer die achter een muur verscholen staat. Zij moeten raden met wie ze zingen. Het programma wordt elke keer afgesloten met een optreden van presentator Jamai Loman met een niet-zichtbare artiest.

Louisa Janssen verward door hint Secret Duets: ‘Deze tijger is niet voor de poes?!’
Lees ook

Louisa Janssen verward door hint Secret Duets: ‘Deze tijger is niet voor de poes?!’

Deze keer mag Jamai met Emma Kok zingen, iets wat hij al heel snel doorheeft. "Ik heb nog niet zo lang geleden met haar in Ahoy gestaan. Ik ken haar van iets verder terug zelfs, via een ander programma." Hij is niet de enige die het meteen doorheeft. Ook Vajèn van den Bosch en Richard Groenendijk weten het al. "Geef me een high five", zegt Vajèn tegen Richard. Dave von Raven heeft geen idee, maar hij is wel onder de indruk. "Ik vond het vooral heel zuiver. Ik heb nog nooit zo zuiver iets gehoord."

Dan is het tijd voor de onthulling. De twee artiesten betoveren het publiek met hun gezang. En het is inderdaad Emma. Jamai legt meteen uit van welk programma hij haar haar kent. "Wij hebben elkaar voor het eerst ontmoet bij The Voice Kids." Emma lijdt aan een maagziekte. "En dan ook nog zo zingen", zegt Jamai. "Ongelooflijk." Er volgt een luid applaus vanuit het panel en publiek. 

Secret Duets zie je elke donderdag om 20.30 uur bij RTL 4. Je kijkt het programma terug bij Videoland. 

Lees meer over
Jamai LomanSecret Duets