ALS GORDONDERSLAG BIJ HELDERE HEMEL

Gordon zet streep door theatertour na felle kritiek: 'Het was te veel voor hem'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGordon zet streep door theatertour na felle kritiek: 'Het was te veel voor hem'
RTL

Zijn muzikale comeback-album is nog maar een week oud, maar Gordon (55) heeft laten weten zijn aangekondigde theatertour af te blazen. Dit vanwege de felle kritiek die hij heeft gekregen na zijn albumrelease en bijbehorend optreden.

"Het is ook niet heel leuk om promo te blijven maken als zoiets afgezeken wordt"

Naast het beëindigen van zijn tour legt Gordon ook al zijn werkzaamheden rondom zijn album neer. De onophoudelijke negatieve reacties die hij over zijn comeback krijgt, zouden hier de reden voor zijn . Die hebben hem diep geraakt. "Met Het Album Van Mijn Leven heb ik een mooi laatste album achtergelaten waar ik ontzettend trots op ben", zegt hij op Instagram.

Zijn manager laat aan RTL Boulevard weten: "Het is heel jammer, voor iedereen. Maar hij kan niet met die kritiek omgaan. Het was echt te veel voor hem. Alles bij elkaar. Het is ook niet heel leuk om promo te blijven maken als zoiets afgezeken wordt. Het is in overleg met ons gedaan, dus niet in een opwelling. In principe ga ik er verder niks over zeggen, verder geef ik geen commentaar."

Gordon na kritiek en gelach in Vandaag Inside: 'Doet gewoon pijn'
Lees ook

Gordon na kritiek en gelach in Vandaag Inside: 'Doet gewoon pijn'

Gordon wil zijn fans die wel enthousiast zijn over zijn nieuwe muziek bedanken. "Voor degene[n] die al een kaartje hebben gekocht voor de theatershows, wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen en support." De artiest geeft aan dat de theaters contact zullen opnemen met eenieder die een kaartje heeft gekocht.

Gordon gaf al eerder aan last te hebben van alle kritiek. Zo hadden de mannen van Vandaag Inside een ongezouten mening over de zanger en gaf Gordon zelf ook een reactie op dit veelbesproken moment. "Het zit me in zoverre dwars… Dat soort dingen doen gewoon pijn." Hij heeft in zijn ogen een hele mooie nieuwe cd gemaakt. "En dan word je daar landelijk om uitgelachen."

Of Gordon zijn theatertour nog zal hervatten is niet bekend.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Gordon